Ailemi ikna edemedim zamanında ağlicam şunu görünceEkli dosyayı görüntüle 12461
18 bin lira idi.
BendeAilemi ikna edemedim zamanında ağlicam şunu görünce
Alacaksanız 12400F sistemi seçin. Veri transferleri işinize yarayacaksa anakartı B660 yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca veri transferi lazımsa zaten M2 SSD değiştirip yüksek hızlı modellerden seçmek de gerekir. Oyun için herhangi bir SSD yeterli olur.ben de yaklaşık bir aydır pc hocası sistem çıkaracak diye almadım , hatta forumun birinde aralık ayı zam gelecek zam gelmeden sistem çıkarsanız iyi olur demiştim ama Taner hocanın bebek olayları varmış. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eylesin.
bu arada benim kafamdaki sistemler bunlardı :
![]()
Fornax V2 | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | ASUS RX 9070 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Fornax 5080 | AMD Ryzen 9 9950X3D | 2 x 64 GB DDR5 | MSI RTX 5080 16 GB | 4 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunlara da bir günde 600 ile 800 arasında zam geldi. dolarda bu kadar bir artış olmadı ama fiyatları tutabilene aşk olsun.
hazır mesaj yazmışken yukarıdaki sistemler nasıldır yorumlar mısınız arkadaşlar. bir daha yeni başlık açmayayım.
Kasa ve işlemci değişti, Lakin kasa ve işlemciye baktığımızda fiyatın üstüne yine ekleme yapıldığını anlıyabiliyoruz açıkcası.Parçaları hatırlamıyorum, tümüylr aynı olarak mı fiyatı bu kadar artırdılar.
Fırsatı değerlendirmişler.Kasa ve işlemci değişti, Lakin kasa ve işlemciye baktığımızda fiyatın üstüne yine ekleme yapıldığını anlıyabiliyoruz açıkcası.
Evet de zaten şuana kadar başta böyle 6700-6800'lü sistemleri mantis adıyla piyasaya sürüldü ve o zaman ki piyasada baya f/p ürünlerdi diye hatırlıyorum.Fırsatı değerlendirmişler.
Aynen öyle.Evet de zaten şuana kadar başta böyle 6700-6800'lü sistemleri mantis adıyla piyasaya sürüldü ve o zaman ki piyasada baya f/p ürünlerdi diye hatırlıyorum.
Hala pc hocssı ismiyle saçma ürünlerle, saçma fiyata koyuyorlar. 3 ay önce yapmış, ürünlerin kalitesi düşmüş ama fiyatı artmış.Evet de zaten şuana kadar başta böyle 6700-6800'lü sistemleri mantis adıyla piyasaya sürüldü ve o zaman ki piyasada baya f/p ürünlerdi diye hatırlıyorum.
Nedenini bilmiyorum ama incehesap ve itopya çok mantıksız fiyatlarla çok kötü sistemler çıkarıyor, gördükçe sinir oluyorum alanlarada geçmiş olsun diyorum.Hala pc hocssı ismiyle saçma ürünlerle, saçma fiyata koyuyorlar. 3 ay önce yapmış, ürünlerin kalitesi düşmüş ama fiyatı artmış.
Benimde şahsen mantığını merak ettiğim konu. Bazen ürünlerinde indirim oluyor, kendi sisteminde toplasam daha ucuza geliyor. Piyasa düşmesin, indirim olunca satışlar artsın, zorunda kalanlar alsın daha çok kar edelim, firmaların isteği gibi sebeplerden biri mi merak ediyorum. Bilmiyorum belki bir gün Taner hoca ya da başkası açıklar.Nedenini bilmiyorum ama incehesap ve itopya çok mantıksız fiyatlarla çok kötü sistemler çıkarıyor, gördükçe sinir oluyorum alanlarada geçmiş olsun diyorum.