Nerden nereye? (Mantis)

Windsom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Screenshot_20221210_115836.jpg

18 bin lira idi.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Bu sistem için gerçekten çok pahalı. Hele ki yeni nesiller çıkmaya başladığını da düşünürsek.
Tabii satıcıları durdurmayan şey yeni nesilin yani DRR5 sistemlerin çok daha pahalıya geliyor olması. Eskisi de fiyat artışlarıyla talep görüyor ki fiyat artırmaktan geri kalmıyorlar. Almayıp ne yapacağız diyen de kesinlikle haklıdır. Ama gönül isterdi ki satıcılar biraz olsun insaflı fiyatla kâr etsinler. Ülkemizde malesef fırsatı görünce fiyatı bindirip adına da indirim diyorlar.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Parçaları hatırlamıyorum, tümüylr aynı olarak mı fiyatı bu kadar artırdılar.

Ejdehar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
ben de yaklaşık bir aydır pc hocası sistem çıkaracak diye almadım , hatta forumun birinde aralık ayı zam gelecek zam gelmeden sistem çıkarsanız iyi olur demiştim ama Taner hocanın bebek olayları varmış. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eylesin.
bu arada benim kafamdaki sistemler bunlardı :

bunlara da bir günde 600 ile 800 arasında zam geldi. dolarda bu kadar bir artış olmadı ama fiyatları tutabilene aşk olsun.

hazır mesaj yazmışken yukarıdaki sistemler nasıldır yorumlar mısınız arkadaşlar. bir daha yeni başlık açmayayım.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
ben de yaklaşık bir aydır pc hocası sistem çıkaracak diye almadım , hatta forumun birinde aralık ayı zam gelecek zam gelmeden sistem çıkarsanız iyi olur demiştim ama Taner hocanın bebek olayları varmış. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eylesin.
bu arada benim kafamdaki sistemler bunlardı :

bunlara da bir günde 600 ile 800 arasında zam geldi. dolarda bu kadar bir artış olmadı ama fiyatları tutabilene aşk olsun.

hazır mesaj yazmışken yukarıdaki sistemler nasıldır yorumlar mısınız arkadaşlar. bir daha yeni başlık açmayayım.
Alacaksanız 12400F sistemi seçin. Veri transferleri işinize yarayacaksa anakartı B660 yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca veri transferi lazımsa zaten M2 SSD değiştirip yüksek hızlı modellerden seçmek de gerekir. Oyun için herhangi bir SSD yeterli olur.

Kasa güzel ama PSU modeli yazılmamış ya da ben kör oldum göremedim. Kötü çıkmazsa 650W yeterlidir bu sisteme. Ancak PSU modeli bilmeden bir şey diyemem.

Diğer bileşenleri ise son derece yeterli ve güzel bir sistem.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Evet de zaten şuana kadar başta böyle 6700-6800'lü sistemleri mantis adıyla piyasaya sürüldü ve o zaman ki piyasada baya f/p ürünlerdi diye hatırlıyorum.
Hala pc hocssı ismiyle saçma ürünlerle, saçma fiyata koyuyorlar. 3 ay önce yapmış, ürünlerin kalitesi düşmüş ama fiyatı artmış.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hala pc hocssı ismiyle saçma ürünlerle, saçma fiyata koyuyorlar. 3 ay önce yapmış, ürünlerin kalitesi düşmüş ama fiyatı artmış.
Nedenini bilmiyorum ama incehesap ve itopya çok mantıksız fiyatlarla çok kötü sistemler çıkarıyor, gördükçe sinir oluyorum alanlarada geçmiş olsun diyorum.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Nedenini bilmiyorum ama incehesap ve itopya çok mantıksız fiyatlarla çok kötü sistemler çıkarıyor, gördükçe sinir oluyorum alanlarada geçmiş olsun diyorum.
Benimde şahsen mantığını merak ettiğim konu. Bazen ürünlerinde indirim oluyor, kendi sisteminde toplasam daha ucuza geliyor. Piyasa düşmesin, indirim olunca satışlar artsın, zorunda kalanlar alsın daha çok kar edelim, firmaların isteği gibi sebeplerden biri mi merak ediyorum. Bilmiyorum belki bir gün Taner hoca ya da başkası açıklar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri