Net Kargo gecikme sorunu!

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Cvp: Net Kargo gecikme sorunu!

Net kargo ile 2 defa ürün geldi gayet hızlı ve güzel geldi itopya ile görüşün

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

İtopya benim bildiğim yıllardır ups ile gönderiyor.Ben sadece 1 kez sorun yaşamıştım o da kargo şubesinden teslim alacağımı belirttiğim için kargo adanada bekliyordu.Şubeden alacağım için onay vermek gerekiyormuş ama bana ulaşan olmamıştı saçma bir durumdu yani.Ups müşter hizmetlerine ulaşınca çözmüşlerdi sorunu.

KS

ozcanoztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
RE: Cvp: Net Kargo gecikme sorunu!

OceanLaB' Alıntı:
Net kargo kim ya? İlk defa duyuyorum ismini..

Hocam Bizi Bitirdi bu kargo firması çok fazla şikayet var Sözde ambar usulu çalışan bir firma. Ne bir şubesi var. Memnun olanlar illaki vardır, Sonuçta Herkes İlde yaşamıyor. Her ilçede de şubeleri olamadığı için Ürünleri bekletiyorlar. Çağrı merkezi Desen zaten boş Sayfada benim gördüğüm şeyleri bana tekrar söylüyor onu bende görebiliyorum :(

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
RE: Cvp: Net Kargo gecikme sorunu!

ozcanoztekin' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Net kargo kim ya? İlk defa duyuyorum ismini..

Hocam Bizi Bitirdi bu kargo firması çok fazla şikayet var Sözde ambar usulu çalışan bir firma. Ne bir şubesi var. Memnun olanlar illaki vardır, Sonuçta Herkes İlde yaşamıyor. Her ilçede de şubeleri olamadığı için Ürünleri bekletiyorlar. Çağrı merkezi Desen zaten boş Sayfada benim gördüğüm şeyleri bana tekrar söylüyor onu bende görebiliyorum :(

Valla üzüldüm böyle işlemesine. İlk kez duyduğum bir kargo firması. Şimdiden böylelerse geçmiş olsun..

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Bana da tam tersi İstanbuldan öğlen çıkan kargo sonraki gün en geç akşam üstü elimde oluyor. İtopya Net kargo ile çalışıyor. Ben gayet memnundum , hatta iyi ki değiştirmiş kargoyu İtopya diyordum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri