Merhaba bir sürü netfilix dizisi bitirdim izliyecek dizi bulamıuorum artık dizi önerilerinizi bekliyorum 
İzlediklerinizi bir paylaşsaydınız keşke. Aynı şeyleri önermeyelim.Merhaba bir sürü netfilix dizisi bitirdim izliyecek dizi bulamıuorum artık dizi önerilerinizi bekliyorum![]()
breaking bad the walking dead how to sell drugs online fast rick and morty pera palasta gece yarısı squid game la casa de papel mr robot 10 tane dizi daha izlemişimdirde unuttum vıkıngs te izledim şimdi hatırladım paradise pd izledimİzlediklerinizi bir paylaşsaydınız keşke. Aynı şeyleri önermeyelim.
teşekkürler hocam ekledim izliyeceklerimin arasınaHocam the kast kingdom öneririm değeri bilinmeyen bir wiking dizisi bence normal wiking dizisinden daha iyiydi
teşekkürler hocam izlicemPunisher
1 bölüm izle sonuna kadar akiyo zatenteşekkürler hocam izlicem
Love, Death & Robots çok iyidir bende öneririm. Black Mirrors zaten kült oldu iyidir.Love, Death & Robots
Artı olarak Black Mirrors izlemediyseniz. Efsanedir.
Love, Death & Robots çok iyidir bende öneririm. Black Mirrors zaten kült oldu iyidir.
önerileriniz için teşekkür edicem izliyeceklerim arasına koyucam1 bölüm izle sonuna kadar akiyo zaten
teşekkürler hocamDİZİLER
Uysallar
Erşan Kuneri
Cennete Hoş Geldiniz
Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar
Yakamoz S-245
Pera Palas'ta Gece Yarısı
The Blacklist
Snowpiercer
Lost in Space
Black Mirrors
Peaky Blinders