Netspeed vdsl modem önerisi

maximonto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar herkese merhaba yakın zamanda netspeed e başvurdum ve elimdeki modem vdsl desteklemiyor yeni bir modem almayı düşünüyorum önerilerinize açığım evimiz ortalama 3+1  ev her yerinden çekmesini istiyorum çoğu modele baktım çoğunun yorumlarında iyi çekmiyor,yan odadan internet alamıyorum gibi ifadeler kullanılmış ben oyun da oynayan birisiyim bu yüzden ping problemi olmamasını ve diğer odalardan internete olabildiğince hızlı erişilebilmesini istiyorum yardımcı olursanız teşekkürler netspeed hakkında aklına takılan,sorusu olan olursa da buraya sorabilir internet bağlandığında ilk izlenimlerimi paylaşırım herkese iyi günler iyi akşamlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hiçbir modem ile 100% verim alarak geniş bir evde WiFi deneyimi sağlayamazsınız. Ağ genişletici yada Router kullanmanız gerekiyor bunun için. Bütçenizi belirtin önerinizi yapayım.

KS

maximonto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçem max 350 tl 400 e belki zorlasam çıkarım ama evim zaten çok büyük değil ben her yerinde tam kapasite değil ama yine de iyi hız almak istiyorum.

KS

maximonto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bana keenetic omni dsl önerdiler alışveriş sitelerinde yorumlarını okudum kötü yorumlar da var çok iyi yorumlar da var tam karar veremedim açıkçası

evimde eski modemim olan huawei hg531s v1 bulunuyor ve router özelliği olduğu belirtilmiş router tam olarak ne oluyor yani evdeki bağlantıyı güçlendirir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Router cihazları hali hazırda elinizde bir modem varsa bu modemin WiFi sinyalini ve diğer ağ özelliklerini daha üst seviyeye çıkartmak için kullanılan 2. bir ara cihazdır. İnterneti ana modeminiz sağlar ve yeni aldığınız Router Modemi ana modeminiz ile eşlersiniz bu sayede sizin ana modemin yetersizliklerini ve eksikliklerini aldığınız Router modem üstlenir.

Router önerisi yapabilirim size.

1. TP-LINK ARCHER C6 AC1200 Kablosuz MU-MIMO Gigabit Router - 359 TL
  2. ZYXEL NBG6615 AC1200 MU-MIMO Dual-Band Kablosuz Gigabit Router - 392 TL
Elinizdeki modem kalacak bu ürünleri yeni özellikler ve ağı genişletmek için kullanacaksınız. Ben 2 numarayı seçerdim ama 1 numarada oldukça iyi bir ürün.

KS

maximonto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yani bunları tercih edebilirim fakat biraz daha ucuz fiyat permormans öneriniz var mı onlara da bir bakayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerebileceğim en ucuz en iyi ürünleri önerdim. Daha ucuzları sizi üzer ki bunlarında 100% verimli olacağını düşünmeyin F/P oranı en iyi ürünleri önerdim. Direkt modem almaktansa bu Router cihazları daha mantıklı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri