No Signal Hatası

zapkiiiinus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
sabah eski pcde çalışan monitör şimdi yeni pcye taktım no signal hatası veriyor işin garip tarafı şuan eski pcdede aynı hatayı veriyor iki pcdede ayni sorun var

farklı monitörde de aynı sorun var farklı kabloda taktım

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
sabah eski pcde çalışan monitör şimdi yeni pcye taktım no signal hatası veriyor işin garip tarafı şuan eski pcdede aynı hatayı veriyor iki pcdede ayni sorun var

farklı monitörde de aynı sorun var farklı kabloda taktım
Monitör den gelen kabloyu ekran kartınız varsa onun girişine taktığınızdan emin misiniz ? Bazen harici ekran kartı olmasına ragmen anakart girişine takabiliyor insan bir anlık dalgınlıktan dolayı. Eğer ekran kartınıza taktıysanız ekran kartınız da farklı giriş varsa ona takın diğer bir hdmı ya da dp girişi ya da vga girişi varsa onlarda da deneyin sırf girişlerde bozukluk olabilir mi diye ?

KS

zapkiiiinus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
hallettim şimdi biosa giremiyorum delete denedim f2 denedim ekran siyah kalıyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
hallettim şimdi biosa giremiyorum delete denedim f2 denedim ekran siyah kalıyor
bios gelmiyorsa bilgisayarınızı fişten çekin power tuşuna 12 saniye basılı tutun bir kaç defa yapın ramlarınızı sökün ve bios pilini çıkarıp 5-6 dakika bekleyin garanti olsun diye sonra bios pilini takıp ramlarınızı ve yuvasını temiz mi diye kontrol ettikten sonra takın tüm kabloların tam oturduğundan emin olun ekran kartı PCIe kablosu CPU kablosu ssd hddd kablolarını sonra sistemi çalıştırın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri