- Tepki
- 35
beyler bu ikisi arasında kaldım fanlar ile ilgili bilgisi olan var ise yazsın sabah kalktığım zaman sipariş edeceğim bilgisi olanlar yazar ise sevinirim
hocam noctua d15 alternatifi olarak ak620 de alınabilir. görünüş olarakta sizin tatmin eder belki soğutması noctuayla aynı seviyede neredeyse
beyler bu ikisi arasında kaldım fanlar ile ilgili bilgisi olan var ise yazsın sabah kalktığım zaman sipariş edeceğim bilgisi olanlar yazar ise sevinirim
hocam işlemci ile uyumluysa bu da olabilir en iyilerinden biri https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.htmlhocam noctua d15 alternatifi olarak ak620 de alınabilir. görünüş olarakta sizin tatmin eder belki soğutması noctuayla aynı seviyede neredeyse
hocam işlemci ile uyumluysa bu da olabilir en iyilerinden biri https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html
NH-D15 Çok üst seviye bir kule tipi sayılır. Sıvı soğutmadan daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama yine de yakın performans gösterebilirler düşüncesindeyim. Fiyat farkı da olacağı için işlemcinize yeterli gelirse sıvı soğutma da alınabilir. İşlemciniz nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 16646
hocam pch foruma özel sıvı soğutma kampanyası varmış sizce noctua nh 15 mi yoksabu sıvı soğutma mı kararsız kaldım
ryzen 5 5600NH-D15 Çok üst seviye bir kule tipi sayılır. Sıvı soğutmadan daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama yine de yakın performans gösterebilirler düşüncesindeyim. Fiyat farkı da olacağı için işlemcinize yeterli gelirse sıvı soğutma da alınabilir. İşlemciniz nedir ?
O işlemci için sıvı soğutma fazlasıyla yeterli. Daha uygun olduğu için de mantıklı oluyor. Bence sıvı soğutma tercih edin.ryzen 5 5600
Kampanyadaki sıvı soğutmayı al işini oldukça görür. D15 çok fazla olur 5600 eryzen 5 5600
almak çok isterim de fakat bana çıkmaz büyük ihtimalle yaKampanyadaki sıvı soğutmayı al işini oldukça görür. D15 çok fazla olur 5600 e
çıkar bence şansını denemekten zarar gelmez bende r5 5600 için almak istiyorum mesajım çok az değil diye çıkacağını düşünüyorum umarım çıkaralmak çok isterim de fakat bana çıkmaz büyük ihtimalle ya
ya pek sanmıyorum kaç tane stok olabilir ki maksimum o kadar insan varken sıradaaçıkar bence şansını denemekten zarar gelmez bende r5 5600 için almak istiyorum mesajım çok az değil diye çıkacağını düşünüyorum umarım çıkar
sıraya göre değil rütbeye göre veriyorlar hocam yazanların %65'i 1 mesaj'da zatenya pek sanmıyorum kaç tane stok olabilir ki maksimum o kadar insan varken sıradaa
Hocam yedeğe çıkmışsınız eğer almayan olursa yine bir şansınız varya pek sanmıyorum kaç tane stok olabilir ki maksimum o kadar insan varken sıradaa
9a yazılmışım da bilgisayar da yapmam gerekenler var beklemeyip alsam mı bi soğutucuHocam yedeğe çıkmışsınız eğer almayan olursa yine bir şansınız var
acaba gelir mi ya beklesem mi 4 gün9a yazılmışım da bilgisayar da yapmam gerekenler var beklemeyip alsam mı bi soğutucu