Merhabalar, yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. İki seçenek var XİAOMİ NOTE 8 PRO 128GB/6GB RAM ve NOTE 9S 64GB/4GB RAM. İnternette biraz araştırdım çoğunluk Note 8 Pron nun işlemcisi, Note 9S e göre çok kötü diye yorum yapmış. Note8 Pro nun işlemcisine çabuk ısınıyor bu sebeple ömrü kısa olur ve güncelleme almaz gibi yorumlar yapıyorlar. Benim bu konu hakkında bilgim olmadığı için Note8 Pro ram ve hafıza yönünden fazla olduğu için daha iyi zannına kapılıyorum ama doğru mu düşünüyorum emin olamıyorum bu yorumları gördükçe.
Sizin tavsiyeniz nedir? Karşılaştırma yapan bir internet sitesinden baktığıma göre note8 pronun işlemcisi daha güçlü görünüyor ama yorumlara göre kullanışsız. Ek olarak bazı yorumlarda bu ısınmadan kaynaklı ileriye dönük olarak telefonun ömrünün kısa olacağına ve birkaç yıla kadar performansının düşeceğine dair yorumlar yapmışlar. Bu konudaki düşüncelerinizi de söylerseniz çok teşekkür ederim. Şimdiden teşekkürler.
Sizin tavsiyeniz nedir? Karşılaştırma yapan bir internet sitesinden baktığıma göre note8 pronun işlemcisi daha güçlü görünüyor ama yorumlara göre kullanışsız. Ek olarak bazı yorumlarda bu ısınmadan kaynaklı ileriye dönük olarak telefonun ömrünün kısa olacağına ve birkaç yıla kadar performansının düşeceğine dair yorumlar yapmışlar. Bu konudaki düşüncelerinizi de söylerseniz çok teşekkür ederim. Şimdiden teşekkürler.