Note8Pro/Note9S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. İki seçenek var XİAOMİ NOTE 8 PRO 128GB/6GB RAM ve NOTE 9S 64GB/4GB RAM. İnternette biraz araştırdım çoğunluk Note 8 Pron nun işlemcisi, Note 9S e göre çok kötü diye yorum yapmış. Note8 Pro nun işlemcisine çabuk ısınıyor bu sebeple ömrü kısa olur ve güncelleme almaz gibi yorumlar yapıyorlar. Benim bu konu hakkında bilgim olmadığı için Note8 Pro ram ve hafıza yönünden fazla olduğu için daha iyi zannına kapılıyorum ama doğru mu düşünüyorum emin olamıyorum bu yorumları gördükçe.
Sizin tavsiyeniz nedir? Karşılaştırma yapan bir internet sitesinden baktığıma göre note8 pronun işlemcisi daha güçlü görünüyor ama yorumlara göre kullanışsız. Ek olarak bazı yorumlarda bu ısınmadan kaynaklı ileriye dönük olarak telefonun ömrünün kısa olacağına ve birkaç yıla kadar performansının düşeceğine dair yorumlar yapmışlar. Bu konudaki düşüncelerinizi de söylerseniz çok teşekkür ederim. Şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Note 8 PRO ürününde MediaTek Helio G90T kullanılıyor ve NOTE 9S ürünü Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisini kullanıyor. G90T işlemcisi performans olarak 720G den bir tık daha iyi ama şöyle bir sorunu var batarya tüketimi biraz fazla bir işlemci. Aslında işlemci olarak 720G biraz daha mantıklı bu konuda. Note 9S ürünü 520 mAh daha fazla bir bataryaya sahip ki işlemcide az güç tüketiyor bu Note 9S ürününü pil konusunda avantajlı yapıyor. 

RAM ve Hafıza olarak Note 8 PRO önde 6 GB RAM ve 128 GB depolaması olan versiyonu neredeyse NOTE 9S ile aynı fiyata satılıyor. NOTE 9S ürününde 128GB depolaması ve 6 GB RAM versyonu var ama arada fiyat farkı var NOTE 8 PRO modele göre. Yani bu konuda fiyat/performans olarak NOTE 8 PRO önde.

Kamera olarak ise arka kamerada NOTE 8 PRO ciddi anlamda önde ama ön kamerada NOTE 9S ürünü önde.

Genel toplamda NOTE 8 PRO F/P olarak önde bir cihaz. Ancak arka kamera sizin için hayati önemli değilse NOTE 9S ürününün 128GB ROM/6GB RAM olan versiyonunu alın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri