notebook ekran kararması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Ince

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam selamun aleyküm dün konu açmıştım sıfır notebook aldım şarzda iken bir problem yok fakat şarzdan cıkardıgımda ekran kararıyor diye cok dikkatli bakmamamışım ekran komple kapatılıyor sanıyordum az once tekrar denedim gördümki ekran parlaklıgı kısılıyormus bende aygıt yöneticisinden piller bölümündeki 2 tane yazılımı kaldırdım kaldırdıktan 5 sn sonra ekran tekrar düzeldi normal şekline aldı pc yi kapatıp actıgımda yazılımları otomatik olarak yükledigi icin aynı problem tekrar oldu tekrar kaldırdım ekran ışığı tekrar düzeldi hocam bu notebook endles diye bir yazılımla geldi işletim sistemi kurarken biraz uğraştırdı internettende bi kaç video izleyerek cmd ekranında bazı komutlar yazdım bir şekilde kurdum hocam tekrar format mı atmalıyım temiz bir şekilde yoksane yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler...

KS

Mustafa Ince

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam pil bölümündeki 2 yazılımı kaldırdım ekran kartını güncelledim sorun çözüldü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorununun yazılımsal olması garip yeni bir cihazda bunun olmaması gerek sorunun çözüldüğüne sevindim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri