Aynı modelin yenisini takacaklar.Adım Emircan neden sordunuz acaba?emirhanrg2' Alıntı:Benim fikrimce tabi bunu çok göz önünde bulundurma tabii ki yeni ve daha kaliteli güzel bir ekran kartı aldıysan neden düşsün ki bence performans artar performansın düşceğini düşünmüyorum...
ama sen bana bakma yanlışda biliyor olabilirim ve bir şey sorcam senin adın emircan mı kardaş mı
Aynı model kartın yenisi takacaklar. Peki bu kod her kart için özel mi? Yoksa aynı model kartlar için aynı mı? Yaptırmaktan başka çarem yok.ugur.gozaydin' Alıntı:Baskı press yöntemi ile eski kartı ısıtarak çıkartıp yerine yenisinin koyulması gömülü sistemler için tavsiye edilen bir işlem değil. Sebeplerinden en önemlisi bu işlemin düzgün yapılmaması ki yapılsa bile diğer bileşenlere zarar verme olasılığının fazla olması doğal bir süreç. İkinci sebep ise GPU birimi genelde BIOS üzerinde o sisteme özel kodlanmış olur yani kart değişimi sistemin o kartı hiç tanımamasına veya stabil çalışmamasına neden olabilir. Harcayacağınız paraya yazık şahsi fikrim böyle bir işlem yapmayın.