Aslında ön tarafa 240mm olanı olur ama ekran kartıyla çakışır mı emin olmam lazım. Hangi kartı seçtiniz uzunluğuna bakacağım.
Evga RTX 3070 XC3 Ultra 8GBAslında ön tarafa 240mm olanı olur ama ekran kartıyla çakışır mı emin olmam lazım. Hangi kartı seçtiniz uzunluğuna bakacağım.
Ona uğraşmayalım hocam. Dediğim gibi arkadaşın marka takıntısı yok güzel birşey olsun yeter diyor beyaz siyah olmasıda önemli değil. Performanslı ürün neyse onu alıcak kasaya uyan.28.6cm uzunluğu varmış kartın. Kasa 32.7cm destekliyor. 4.1cm pay kalıyor. Ancak Arctic soğutucunun fanlarını söküp kasaya dıştan montelerseniz sığar. Gerek yok uğraşı olmasın. Başka ürün önereceğim.
Hocam sistemi dizdik. Bi ara keşke hazır sistemi alsaydık diye sitem etti dedim bekle az sabret güzel bişi çıkarıcaz ortaya dedim şimdide bayıldı toplanan sisteme. Sistem şu şekilde:Lian Li Galahad AIO 240 Black 240 mm - 1.879 TL bunu alıp üst bölüme montajlayabilir.
Akıl akıldan üstündür diye boşa demiyorum. Oda soğutmayı sonra alırım gerisi alayım mı dediydi. Bunuda göstereyim kendisine bir. Belki soğutucu için kendini az daha zorlar. Dönüş yapıcam hocam çok saolun emekleriniz için.Böylede olmadı ya fiyat çok arttı sanki.
Unlost X v3 - 25.750 TL + Lian Li Galahad AIO 240 Black 240 mm - 1.879 TL = 27.629 TL
- AMD Ryzen 5 5600 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
- MSI B550 GAMING PLUS Anakart
- PNY 16GB (2x8GB) 3200MHz RGB Bellek
- MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO LHR Ekran kartı
- İşlemci ile gelen soğutucuyu kullanacağım
- PHANTEKS P400A ARGB MESH TEMPERED GLASS Kasa
- FSP Hydro GE 750W 80+ GOLD Modüler Güç kaynağı
- KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD
Daha iyi olacak böyle.
Bu daha iyi olmuş SSD kapasitesi de 1 TB olması güzel avantaj. Danışayım kendisine bakalım ne diyecek.Bir alternatif daha buldum bekleyin.
EPIC-3070 - 25.877 TL - Yazan fiyata aşağıdaki bileşenlerle alınacak. Soğutucu Lian Li olmaz ama LGA1700 soket uyumlu bir ürün alınmalı!
Ekli dosyayı görüntüle 830
Sayın hocam baktık şimdi sizin yaptığınız gibi özelleştirme yapamadık seçtiğiniz parçalar görünmüyor sitede malesef.Bir alternatif daha buldum bekleyin.
EPIC-3070 - 25.877 TL - Yazan fiyata aşağıdaki bileşenlerle alınacak. Soğutucu Lian Li olmaz ama LGA1700 soket uyumlu bir ürün alınmalı!
Ekli dosyayı görüntüle 830
Hocam bir diğer sorun da şu B660 anakart stokta kalmamış Gaming GendeBende INTEL sisteme doğru yöneldim biraz ama Ryzen sistem hala aklımı sen olsan beni alırsın diye kurcalıyor.![]()
Malesef hocam. WD 1 TB M2 SSD dışında seçtiğiniz hiçbir parça yok + Asus B660 anakart stokta kalmamış malesef.Tekrar dener misiniz. Bende sepete ekliydi sistem resim almak için. Belki ondandır.
Bizde Unlost X V3 ü bu şekilde upgrade ettik ama siz ne düşünürsünüz ? Alternatif bulamazsanız bunu almaya karar verdi arkadaşım çokta beklemeyelim dolar artmadan diyor.Tek stok vardı da onu da başkası mı aldı ya.Şansızlık!
AMD sisteme yönelmeyin hemen aynı ayarda var mı başka bakacağım.
Unlost X3 ü diyorsunuz dimi ? Özelleştirdiğimiz şekilde alalım mı ?Siz o AMD sistemi beklemeden bir an önce alın bence. Piyasadaki 3070/3070 Ti sistemlerin fiyatları uçmuş ve stokların neredeyse hepsi bitmiş. Sabah baktığım stokların hiçbirisi yok. Sanırım mining yapanlar yine sistem alıp kartları söküp satıyorlar.
Bizim topladığımızdan farkı kalmamış ki onda birde soğutucu vardı. Yok bu olmamış.Bizde Unlost X V3 ü bu şekilde upgrade ettik ama siz ne düşünürsünüz ? Alternatif bulamazsanız bunu almaya karar verdi arkadaşım çokta beklemeyelim dolar artmadan diyor.![]()