bunun çözümünü bilen varmı
ugur.gozaydin' Alıntı:Servisler kapalı olabilir. Aşağıdakileri deneyin kapalıysa.
Bunlar en basit yoldan yapılabilecek ayarlar. Birde Regedit ürzerinden 1-2 ayar var ama onları bunlar işe yaramazsa anlatırım.
- Başlata Hizmetler yazın ve çalıştırın. Açılan pencerede Windows Search hizmetine çift tıklayın ve açılan pencerede başlangıç türünü otomatik yapın uygula deyin ve başlat seçeneğine tıklayın ve başlayınca tamam seçeneğini kullanın.
- Herhangi bir klasörde sol yukarıda Görünüm altından Seçeneklere tıklayın. Açılan pencerede Ara sekmesine gelin ve Varsayılanları Geri Yükle seçeneğine tıklayın. Normalde işaretli olması gereken sadece Sistem dizinlerini ekle seçeneği eğer böyle olmazsa varsayılan ayarlar siz manuel işaretleyin ve Uygula/Tamam deyin.
- Daha sonra dizin oluşturma seçeneklerindeki gelişmiş kısmına tıkladığınızda açılan pencerede Yeniden Oluştur seçeneğine tıkladığınızda bir uyarı alacaksınız tamam dediğinizde işlem başlayacak. Hiçbir müdahale yapmayın ne mouse ne Windows üzerinde bırakın işlem tamamlansın.
LTSC5EX.iso indirip test etmek istiyorum link yada upload yapma şansınız var mı hocam...hocam elinize sağlık ghost windowsu sildim LTSC5EX.iso yükledim kaç yıl oldu bunu kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı mavi ekran hatası almadım tek bir sorunu var o konuda yardımcı olurmusunuz şuraya dizin ekleyemiyorum inanın tek sorunu bu windowsun
![]()