(NVDİA) MSI RTX 2080 Pubg FPS SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Merhaba RTX 2080 ekran kartlı sistemimde pubgde 2k da 60 fps 4kda ise 30 fps alıyorum sistem daha yenidir ancak bu sorun bence ve de sanırım nvdianın son güncellemesinden sonra böyle olduoyunu dün yükledim 2kda 100fpsin üstünde almam gerekirken 60 fps alıyorum destek sağlarsanız sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Peki normal değer değil galiba hani gelecek güncellemelerle düzelir mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2K çözünürlükte 100 FPS üzeri alınması gerekir RTX 2080 karti ile ama siz 60 FPS diyorsunuz bu tuhaf bir durum bu kesin. Sürücü odaklı bir sorunsa sonraki çıkacak güncellemede düzelir. Birde 60 FPS sabit ise Grafik ayarlarında V-Sync ayarını kontrol edin kapalı olsun bununla alakalı bir durum olabilir.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Monitördeki ayarlarda V-Sync açık fakat bu özelliğin oyunlar üzerinde güzel bir özellik olduğu için açık tutuyorum birde sabit 60fps ve üzeri ama oyun içi bunuda belirtiyim ana menüde 144fps görüyor Nvdianın son güncellemesinden sonra bu tür sorun oldu diye okudum ama güncellemelerle düzeleceğini sanıyorum

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Kapattığımda da her hangi bir fps düşüşü veya artışı olmadı yine aynı değerlerde

Şuan da 3840-2160 oyundaki görüntü pikseli ve monitördeki görüntü pikseli 4kda iken şuan da 60fps sabit alıyorum ekran kartımın sıcaklığı sabit 70 derece oyun içinde tüm ayarlar en üst seviye de ancak 2kda da 60fps oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum şuan ya da güncellemelerle ilgili ve şunu da belirtiyim sadece display port kullanıyorum

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Ets 2 2kda 80 civarı veriyor, 4kda 50 60 msı ile iletişime geçtim servise göndericem 32gbda ram var bilgisayarda hayır yani sistem hazır geldi sadece ekran kartı takılı değildi boşta slotlar var ancak onlardan dolayı olduğunu da sanmıyorum drıverı tekrar güncelleme yaptım yine aynı bıos ayarları dicem ama ondan da olduğunu sanmam bilgisayarı sıfırladım durum aynı bakalım ne olucak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU bayağı güçlü ve kaliteli bir ürünmüş bunu atlayabiliriz. Kartın garanti vs. durumlarının gelişmelerini yazarsınız.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Şuan da sistem çalışmıyor inanabiliyormusunuz açıyim dedim ışıkları yanıp sönüyor göze mi geldi ne oldu bilmiyorum daha 1 ay oldu o kadar da kullanmadım itopyayla iletişime geçicem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genel bir sorun var gibi emin değilim ama sanırım anakart ile ilgili bir durum. Bu arada BIOS güncellemesi sorunu çözebilir ama bunun için tabi açılması gerek.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Bıos Ayarları bana gönderilemeden önce ayarlanması yapılıyor onun için bıostan olduğunu düşünmüyorum Sanırım sistemi göndericem ekran kartı vardı bide bu çıktı değişim mi olur para iadesimi alırım bakalım ne olucak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayardan bahsetmiyorum BIOS 'u güncellemekten bahsediyorum. Bu başka bir olay deneyebilirsiniz eğer tabi daha önce BIOS güncellemesi yaptıysanız ki yapmadıysanız bile kolay bir işlem sadece dikkat gerektiriyor o kadar.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Ya ondan dahi olsa sistem açılır diye düşünüyorum bu farklı bir sorun şimdi Bi bakıyim dedim yine aynı sorunun ne olduğunu tam bilsem Anakarttanmıdır nerdense bakıcaz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım sistemi komple gönderin garantiye o zaman parça parça değil ki böylece sorun ne anlaşılır. Sonucu bildirirseniz seviniriz.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Zaten öyle yapıcam bana geldiği gibi ekran kartını çıkartıp Bi dilekçe yazıp itopyaya gönderimini yapıcam bu durum kullanıcı ile alakalı değildir onun için para iadesi ya da ekran kartını sistemde sadece değiştiririm bu sayfa üzerinden bildirim yaparım ne zaman sonuç alırsam

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Durum elektriklenmeden kaynaklıydı ramleri çıkartıp taktım sistem açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri