NVIDIA Denetim Masası Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NVIDIA Denetim Masasına sağ tıklıyorum ama açılmıyor. Her şey kurulu sebebini bilen var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Niyazi Ergazi' Alıntı:
NVIDIA Denetim Masasına sağ tıklıyorum ama açılmıyor. Her şey kurulu sebebini bilen var mı?

Öncelikle sorunuzu düzenledim. Büyük harf ve anlaşılmaz bir okuma düzeni kullandığınız için.

Sorununuzun sebebi NVIDIA 'nın gerekli hizmetlerinin başlamaması. Bunu el ile açabilirsiniz işe yaramaz ise Display Driver Uninstaller yazılımı ile sisteminizi Güvenli Modda başlatıp yazılımı kullanarak NVIDIA sürücünüzü kaldırın ve sistemi normal başlatıp doğru sürücüyü tekrar kurun sorun çözülecektir.

NVIDIA Hizmetlerinin başlatılması.

1. Başlata services.msc yazın ve hizmetler uygulamasını çalıştırın.
  2. Daha sonra buradan NVIDIA ile ilgili tüm hizmetleri sağ tıklayıp özelliklerine girin ve Başlangıç türü ayarını Otomatik ayara alın.
  3. Daha sonra buradaki listeden NVIDIA ile ilgili tüm hizmetleri kontrol edin eğer çalışmayan varsa sağ tıklayıp başlat deyin.
  4. Daha sonra başlata msconfig.exe yazın ve Sistem yapılandırılması uygulamasını çalıştırın.
  5. Açılan pencerede Hizmetler sekmesine gelin ve listeden NIVIDIA ile ilgili tüm hizmetleri işaretleyin. İşaretli olmayan NVIDIA hizmeti kalmasın ve Uygula/Tamam deyin.
  6. Sisteminizi yeniden başlatın ve sorunu kontrol edin işe yaramaz ise yukarıdaki dediğim yazılımı kullanarak sürücü kaldırma işlemi ve sonrasında doğru sürücünün tekrar kurulması işlemini uygulayın.

KS

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
olmadı ugur abi sana zahmet 2 dk pc bağlanıp halledermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri