NVIDIA Gefeorce GT730 4GB DDR3 Uyumlu Donanım Bulunamadı Hatası

ProfTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

NVIDIA Gefeorce GT730 4GB DDR3 Uyumlu Donanım Bulunamadı Hatası alıyorum. İşletim sistemim Windows 10 Pro 64 Bit. Lütfen yardım edin. Örnek ekran görüntüsünü aşağıda paylaştım.

lZBRXr.jpg

KS

ProfTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
Aygit yoneticisini açın ekran kartınızı bulun uzerlne sag tiklayip donanimi devre disi birakin program ekle kaldira gelip eger var olan bir grafik karti yazilimi varsa kaldırın. Bilgisayari yeniden baslatip yine aygit yoneticisi uzerinden surucu guncellestirme diye bir secenek var ordan yazilim deneyin bulamaz ise linkteki dosyayı yukleyin.

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/134717

Teşekkürler hocam denemesini yapıp cevap yazarım.

KS

ProfTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam bu gt 730 un son yazılım surumumu ?

Son sürüm bilgileri aşağıdaki gibidir. Paylaştığım ekran görüntüsü örnek olarak paylaşmıştım hocam.

GeForce Game Ready Driver
Versiyon: 391.35 - WHQL
Tip: Grafik Sürücüsü
Sürüm Tarihi: Tue Mar 27, 2018
İşletim Sistemi: Windows 10 32-bit
Dil: Turkish
Dosya Boyutu: 347.42 MB

KS

ProfTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bütün denemeleri mi yaptım ama sonuç vermedi. Bende kartı aldığım yer ile görüştüm iade talebinde bulundum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle sana 2 yol önereceğim her durum için.

Kaldırıp tekrar kurulum yapmaya çalıştıysan;
Önce bu DDU linkten grafik sürücüsü kaldırma aracını indir ve sistemini güvenli modda çalıştır ve programı çalıştır sonra ekran kartı sürücüsünün tüm kalıntılarını silecektir sonrasında sistemi yeniden başlat ve CCleaner programını kur ve Regedit kalıntılarını temizle sonrasında NVIDIA sürüvünü bu linkten indir ve kur.

İlk defa kuruyorsan;
Başlata CMD (Komut İstemi) yaz ve sağ tıkla yönetici olarak çalıştır. Sonra set devmgr_show_nonpresent_devices=1 komutunu gir ve ENTER 'a bas. start devmgmt.msc bu komutu gir ve ENTER 'a bas ve çık. Sonrasında Aygıt Yöneticisini aç ve yukarıda ki menülerden Görünüm 'e tıkla ve Gizli Aygıtları Göster 'e tıkla sonrasında aşağıda Bilinmeyen cihaz veya Diğer cihazlar başlığı altında listelenen aygıtlara sağ tıkla ve sil, Grafik sürücüsü başlığı altındakileri de sil bazı kartlar yazılımsal olarak isimlerinin başlığı farklı olabiliyor NVIDIA sürücüsü GT 730 başlığını arıyordur ancak isimlendirme farklı tanımlanmış olabilir ekstra olarak sarı ünlem işareti olan tüm aygıtları kaldır sen sonra sistemi yeniden başlat ve önce sistemde Windows Güncellemeleri bölümünden bir tarama gerçekleştir Ekran Kartını o bulmaya çalışsın bulunca o kuracaktır. Eğer bulmaz ise yukarıda verdiğim linkte sürücün mevcut onu indir ve kur. Sonrasında sonuçları paylaşırsan güzel olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri