- Tepki
- 0
Sürücüyü harici indirip kurun. Fark eden bir şey yok aynı şeyi yapıyorsunuz ama ara bir program kullanmıyorsunuz.NVİDİA yada güncelleme gösteriyor güncellemeye çalıştığım zaman ise hata alıyorum silmeye çalışıyorum olmuyorbilgisayarım ise (pchocası gg6).
Experience var ama bende birdaha mı yüklemem gerek ?Sürücüyü harici indirip kurun. Fark eden bir şey yok aynı şeyi yapıyorsunuz ama ara bir program kullanmıyorsunuz.
Link : https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
Sadece sürücüyü kuracaksınız Expreience bir ara program sürücü güncellemesi için. Verdiğim linkten kartınız neyse aratıp sürücüyü kontrol edin sizin sürümden yüksek sürüm varsa indirip kurun.Experience var ama bende birdaha mı yüklemem gerek ?
Sizin dediğinizi yaptım ve gene şöyle bir hata alıdmSadece sürücüyü kuracaksınız Expreience bir ara program sürücü güncellemesi için. Verdiğim linkten kartınız neyse aratıp sürücüyü kontrol edin sizin sürümden yüksek sürüm varsa indirip kurun.
İstek attımİyide bu hala Experince ile ilgi bir hata. Eğer size uyarsa Discord üzerinden yazın bağlanıp bakayım.
gene hata verdiİyide bu hala Experince ile ilgi bir hata. Eğer size uyarsa Discord üzerinden yazın bağlanıp bakayım.