mantıkken iyi bişi gibi görünüyo dlss mantığı gibi calışıyoAşağıdaki ayar olabilir.
DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA
Dynamic Super Resolution, PC oyunlarını daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderleyerek bir HD monitörde 4K oyun deneyimi sunar.www.nvidia.com
hocam acaba fps düşüşü oluyor mumantıkken iyi bişi gibi görünüyo dlss mantığı gibi calışıyo
ama dlssde görüntünün içinden geçiyodu bunda geçmedi fps artışıda omadı
Ekli dosyayı görüntüle 19188
dediğim ayar bu
Ekli dosyayı görüntüle 19189
burdan erişebiliyosunuz
hayır 1fps artışı oluyohocam acaba fps düşüşü oluyor mu
hocam şimdi bende dendim bi fark göremedimhayır 1fps artışı oluyo
ama kullanım değerlerinde bir artış görmedim ben ?
gerçi pubgde %50 kullanım ortalama kullanım 70 ti %80 oldu şimdi
var hocamhocam şimdi bende dendim bi fark göremedim
ne gibi bir fark hocam ben mi göremedim acaba bide geforc experience den de yükseltmem gerekiyor mu çözünürlüğüvar hocam
zamanla oturtuyo gibi geldi cünkü baya kullanım değerleri arttı
kullanım değerlerini arttırıyo yani darboğazı azaltıyone gibi bir fark hocam ben mi göremedim acaba
bide hocam experience de de öyle bir ayar var onuda yapmalımıyımbu arada görüntü cam gibi oldu bende
kullanım değerlerini arttırıyo yani darboğazı azaltıyo
yo yo yo ordaki rezalet iğrenç bişine gibi bir fark hocam ben mi göremedim acaba bide geforc experience den de yükseltmem gerekiyor mu çözünürlüğü
hangisi ama bir dk benim yaptığım farklı olabilir o ayarı atarmsınıızbide hocam experience de de öyle bir ayar var onuda yapmalımıyım
bunu bilmiyorum hocam
geforce experienceyi silin bence arada yeni güncelemme vs gelmişmi ona bakmak için inidirin
bence bu da işe yarayan bişeydirbunu bilmiyorum hocam
geforce experienceyi silin bence arada yeni güncelemme vs gelmişmi ona bakmak için inidirin
doğruluğu ne kadar bilemem ama sistem rahatladı gibi geldi bana