Nztx Hazır Sistem bekliyorum 15k max bütçe

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
headuser' Alıntı:
Öncelikle merhabalar herkese,  

Evimde oyalanmak için bir sistem toplamayalı düşünüyordum ama hem fiyatlar olsun hem de stok sorunları denk düşüremedim. Birde kozmetik olarak güzel görünmesini istiyorum. NZXT ve RTX 3050 ROG Strix'li güzel bir sistem veya RTX 3060'lı bir sistem bekliyorum. Max bütçe 15k  ;)  şimdiden teşekkürler herkese.

Konunuz fazla dağılmış ama önerinizi yapmam için birkaç sorum olacak size. Birincisi NZXT kasaları F/P oranı iyi kasalar değil özetle pahalı kasalar kendileri. Birde RTX 3050 ROG diyorsunuz sistem şık görünecek ama 15K bütçeyi hakketmeyecektir. Eğer bunları ille istiyorsanız önerinizi yapacağım. Net olarak kararınızı belirtir misiniz tekrar.

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
headuser' Alıntı:
Öncelikle merhabalar herkese,  

Evimde oyalanmak için bir sistem toplamayalı düşünüyordum ama hem fiyatlar olsun hem de stok sorunları denk düşüremedim. Birde kozmetik olarak güzel görünmesini istiyorum. NZXT ve RTX 3050 ROG Strix'li güzel bir sistem veya RTX 3060'lı bir sistem bekliyorum. Max bütçe 15k  ;)  şimdiden teşekkürler herkese.

Konunuz fazla dağılmış ama önerinizi yapmam için birkaç sorum olacak size. Birincisi NZXT kasaları F/P oranı iyi kasalar değil özetle pahalı kasalar kendileri. Birde RTX 3050 ROG diyorsunuz sistem şık görünecek ama 15K bütçeyi hakketmeyecektir. Eğer bunları ille istiyorsanız önerinizi yapacağım. Net olarak kararınızı belirtir misiniz tekrar.

evet konu biraz dağıldı malesef :( Ekran kartı ışıl ışıl olsun istiyorum ama dediğiniz gibi hem şık hem uygun olmuyor dediğiniz gibi . Nzrx 3060'lı 15k bütçeli bi sistem önerebilirsen mükemmel olur son kararım sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Nztx Hazır Sistem bekliyorum 15k max bütçe

Hazır sistem önereceğim mecbur bakalım NZXT kasayla size 3060 bir sistem önerebilecek miyim. Eğer bulamazsam kasa kasa tercihinizden vazgeçeceksiniz yada RTX 3050 sistem önereceğim size bilginiz olsun.

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Nztx Hazır Sistem bekliyorum 15k max bütçe

ugur.gozaydin' Alıntı:
Hazır sistem önereceğim mecbur bakalım NZXT kasayla size 3060 bir sistem önerebilecek miyim. Eğer bulamazsam kasa kasa tercihinizden vazgeçeceksiniz yada RTX 3050 sistem önereceğim size bilginiz olsun.

Teşekkürler. Uygundur zaten ben fazla oynamadığım için 3050 de genel olarak işimi görüyor o yüzden beklemedeyimm

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

headuser' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Teşekkürler. Uygundur zaten ben fazla oynamadığım için 3050 de genel olarak işimi görüyor o yüzden beklemedeyimm
Bence. Nzxt olacak diye donanımdan düşmek hiç mantıklı değil ama sizin tercihiniz tâbi ki

xRosita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
3050li uygun fiyat bir hazır sistem alıp ileride kasa değişikliği yapabilirsin. Çünkü şuan o ikiliyi kombinleyen bir hazır sistem kasa yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Piyasada 15K bütçeye NZXT kasa seçimi olan bir sistem bulamadım. Ayrıca piyasada ROG 3050 kartlarının tek fiyatlarını görünce nutkum tutuldu zira 15K üzerinde satılıyorlar. :D ŞAKA GİBİ

Herhangi bir RTX 3050 veya 3060 bir sistem alıp bütçe oluşunca kasa değiştirilebilir @"xRosita" kullanıcısının söylediği gibi.

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Aras_1' Alıntı:
headuser' Alıntı:
Bence. Nzxt olacak diye donanımdan düşmek hiç mantıklı değil ama sizin tercihiniz tâbi ki

Bu bilgisayarı koyacağım yer bir hobi odası Asus rog strix 3080'li bir laptop' um var hali hazırda onun yanında duracak bu kasada o yüzden görsel olarak beni tatmın etsin içini ilerleyen zamanlarda değiştiririm kasayı değiştirmek daha zor benim için :)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Piyasada 15K bütçeye NZXT kasa seçimi olan bir sistem bulamadım. Ayrıca piyasada ROG 3050 kartlarının tek fiyatlarını görünce nutkum tutuldu zira 15K üzerinde satılıyorlar. :D ŞAKA GİBİ

Herhangi bir RTX 3050 veya 3060 bir sistem alıp bütçe oluşunca kasa değiştirilebilir @"xRosita" kullanıcısının söylediği gibi.

Biraz bekleyelim o halde :( bazen güzel kampanyalar vs oluyor denk gelirsen aklında olayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Unuturum sizi çok fazla konu ve kişi var. Siz bir sistem bulduğunuzda nasıl diye sorarsanız yada bileşen görürseniz alınır mı diye cevap yazarım. Konunuz açık kalacak.

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Unuturum sizi çok fazla konu ve kişi var. Siz bir sistem bulduğunuzda nasıl diye sorarsanız yada bileşen görürseniz alınır mı diye cevap yazarım. Konunuz açık kalacak.

Hahah Yozgatlıyım ben kendimi arada hatırlatırım sana☺️Teşekkürler ederim elinizden geleni yaptığınız için bende araştırıyorum iletişime geçerim yinede

EGZZY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

OceanLaB' Alıntı:
headuser' Alıntı:
Bu kadar hızlı yanıt verilmesini beklemiyordum ilginize cok teşekkür ederim. Şöyle genelde böyle daha premium sade görüntüleri seviyorum o yüzden kasa benim hoşuma gittiği için onu istiyorum ona yakın bişeyde olursa biraz gönülsüz olacak ama seçeneklere de açığım :(

Bütçenizi 16K civarına çekme şansınız varsa, Cumartesi günü (Tabi Fed faiz kararı açıklayıp ortalık patlamazsa) RTX 3060 Ti ve parçaları çok kaliteli bir sistem çıkacağım. Eğer çıkamam mümkün değil derseniz, @"ugur.gozaydin" ve @"Butfudman" sistem tarafında yardımcı olacaklar.

Çekimde olduğum için, oturup tek tek şuan bakamadım.

Hocam işlemci amd mi intel mi olacak?
Ayrıca özelleştirilebilir olacak mı?

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

EGZZY' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Bütçenizi 16K civarına çekme şansınız varsa, Cumartesi günü (Tabi Fed faiz kararı açıklayıp ortalık patlamazsa) RTX 3060 Ti ve parçaları çok kaliteli bir sistem çıkacağım. Eğer çıkamam mümkün değil derseniz, @"ugur.gozaydin" ve @"Butfudman" sistem tarafında yardımcı olacaklar.

Çekimde olduğum için, oturup tek tek şuan bakamadım.

İşlemci amd olursa benim için daha güzel olur . özelleştirilebilir den kastınız tam olarak nedir bilmiyorum

EGZZY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

headuser' Alıntı:
EGZZY' Alıntı:

İşlemci amd olursa benim için daha güzel olur . özelleştirilebilir den kastınız tam olarak nedir bilmiyorum
Ram seçenekleri işlemci seçenekleri soğutucu ssd anakart gibi seçenekler olacak mı?

KS

headuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

EGZZY' Alıntı:
headuser' Alıntı:
Ram seçenekleri işlemci seçenekleri soğutucu ssd anakart gibi seçenekler olacak mı?

Benim özel olarak istedigim bir ram veya sogutucu yok stok fan olabilir ileride ben güncellerim. Sadece ram rgb ve görsel olarak güzel  olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri