PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Link bıraktım . Kaçırmayın!!!
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ürün bitti ya da stoğu kapattılar , 2 yıl öncesinin fiyatıydı gerçekten çok çok iyiydi.Pckolik ne yapıyorsun be adam?!Efsane fiyat.
Öyle olabilirYanlış fiyat mı yazdılar acaba? Ya da 120mm lik model ile mi karıştırdılar fiyatı?
Kesinlikle çok iyi oldu , 310 TL ye PSU 914 TL ye 240mm aıo , dur bakalım 6900xt sistemi eksiksiz 20 k ya diziyorum herhaldeBu firma ne yapıyor ya. Arkadaş bu fiyata adam gibi hava soğutucu yok piyasada.![]()
Burada paylaştığımda hala stok vardı bu arada.Bence doğru fiyat yazdılar da alan acele edip aldı. Çok tercih edilen bir soğutucu değil, pahalı olduğundan muadillerine göre. Fiyat ondan indi bence.
Sen bunları toparlıyorsun içerik için.Kesinlikle çok iyi oldu , 310 TL ye PSU 914 TL ye 240mm aıo , dur bakalım 6900xt sistemi eksiksiz 20 k ya diziyorum herhalde![]()
Farklı bir konsept ile çıkmayı planlıyorum bakalım olursa . Kartlar ah biraz daha düşse olacak da . Beklemedeyiz hala . Gerçekten ciddi indirim olan ürünleri paylaşıyorum bro beni biliyorsun . Kendim de değerlendiriyorum . Yanlış anlaşılmasın al sat değil ... Kaçmazdı o psu 310 TL bedavaydı.Sen bunları toparlıyorsun içerik için.Ben bunu düşünmemiştim. O ASUS PSU modelini de aldın he.
![]()
ah ya bu indirim kaçmazdı dün hiç bakamadım hiç bir yere çok üzüldüm yaLink bıraktım . Kaçırmayın!!!PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
kullanıcı adın ne hocam takip edeyimİnstadan takip edin , ilk ordan paylaşıyorum , buraya gelene kadar 10 dk oynuyor![]()