OCZ ZT 650W Modüler PSU alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir sistem aldım üzerinde kasayla gelen Performax marka 550w psu var . İleride RTX3060'a geçeceğim hemde kafam rahat olsun diye bu psu buldum 500tl bandında ikinci el.
OCZ markası duydum ama Türkiye'de psu olarak pek görmedim.
Bu konu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: OCZ ZT 650W Modüler PSU alınır mı?

Sharkoon markası F/P oranı yüksek PSU ürünleri yapan bir firma tercih edilebilir. Bu üründe giriş-orta seviyede her sisteme önerdiğim PSU ürünlerinden birisi. Alınabilir yani.

Birde RTX 3060 kartına 550W PSU fazlasıyla yeterli ama ürünü yine de değiştirin marka olarak iyi değil. XPG Pylon 550W Power 80+ Bronz - 497 TL örnek bu ürün oldukça iyi bir üründür. F/P oranı ve kalitesi yüksek modellerden birisi.

KS

PyreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: OCZ ZT 650W Modüler PSU alınır mı?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sharkoon markası F/P oranı yüksek PSU ürünleri yapan bir firma tercih edilebilir. Bu üründe giriş-orta seviyede her sisteme önerdiğim PSU ürünlerinden birisi. Alınabilir yani.

Birde RTX 3060 kartına 550W PSU fazlasıyla yeterli ama ürünü yine de değiştirin marka olarak iyi değil. XPG Pylon 550W Power 80+ Bronz - 497 TL örnek bu ürün oldukça iyi bir üründür. F/P oranı ve kalitesi yüksek modellerden birisi.
aynen hocam güzel marka biraz araştırdım sharkoona göre daha iyi sanırım güç verimliliği açısından 
Sistemimde toplam güç en fazla 350-400w olur diye düşünüyorum hatta bu bile fazla olabilir.
XPG yi alacağım teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: OCZ ZT 650W Modüler PSU alınır mı?

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri