Office 365 I Nasıl Ücretsiz Pcmde Kullanabilirim Webte Olmadan ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
yukardaki gibi sorum bu

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
43 tl ye office 2021 pro aldım. Ömür boyu kullanım sunuyor. Bence cüzi bir miktara risksiz ve orjinal kullanmak mantıklı. Belki siz de tercih edersiniz.

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
43 tl ye office 2021 pro aldım. Ömür boyu kullanım sunuyor. Bence cüzi bir miktara risksiz ve orjinal kullanmak mantıklı. Belki siz de tercih edersiniz.
Office 1 yıllık diye biliyorum. Sınırsızı var mı ki ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
yukardaki gibi sorum bu
365'i ücretsiz sınırsız kullanamazsınız. 365 bir abonelik sürümü zaten, 2013-16-19-21 gibi tek satın alımlık ürün değil. Anca üniversitede öğrenci iseniz ve okul tarafından verilmiş bir mailiniz varsa ücretsiz öğrencilik zamanınız süresince kullanabilirsiniz. Sağlamlisans, jetlisans gibi oem key satan yerlerden istediğiniz bir sürümün oem keyini 100-200 gibi bir miktara satın alıp cracksiz kullanmak en sağlıklısı.

Son düzenleme:
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
41 tlye
yakın cevremde var mesela

powerpoint2016 diyor pcsine indirmiş

365'i ücretsiz sınırsız kullanamazsınız. 365 bir abonelik sürümü zaten, 2013-16-19-21 gibi tek satın alımlık ürün değil. Anca üniversitede öğrenci iseniz ve okul tarafından verilmiş bir mailiniz varsa ücretsiz öğrencilik zamanınız süresince kullanabilirsiniz. Sağlamlisans, jetlisans gibi oem key satan yerlerden istediğiniz bir sürümün oem keyini 100-200 gibi bir miktara satın alıp cracksiz kullanmak en sağlıklısı.
oem key aldıktan sonra sınırsız kullanabiliyormuyuz yoksa gene yıllık aylık olarak miktar ödicekmiyiz ?

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Buradan office' indirin ardından bu sitedeki:
adımları takip edin. Aşırı basit ve ücretsiz.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
bu nedir tam olarak ?

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
cracksa hiç gerek yok

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
yakın cevremde var mesela

powerpoint2016 diyor pcsine indirmiş

oem key aldıktan sonra sınırsız kullanabiliyormuyuz yoksa gene yıllık aylık olarak miktar ödicekmiyiz ?
Hayır, oem anahtar ömürlük.
Kms ile etkinleştirme, bir nevi bilgisayarınıza açık kapı bırakmak. Kmsnin hiç bir türünü önermiyorum.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245

Kms ile etkinleştirme, bir nevi bilgisayarınıza açık kapı bırakmak. Kmsnin hiç bir türünü önermiyorum.
linkini atarmısınız ? ayrıyetten ucuz olmasının nedenleri nedir ? yani budamı cracklı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
linkini atarmısınız ? ayrıyetten ucuz olmasının nedenleri nedir ? yani budamı cracklı
Oem keyler tek cihazda kullanımlık kodlar. Bir kişiye satılabilir. Güvenlidir, crack değildir. Orjinal bir şekilde etkinleştirip kullanacaksınız. Ben jetlisans, sağlamlisans önerdim, oralarda ortalama 200. Yukardaki arkadaşın attığı siteyede bakabilirsiniz, ben ilk defa gördüm ama sorun yaşamamış, orda 50tl.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
pro olmayan versiyonu varmıdır acaba ?

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Attığım linkteki ürünü 1 ay önce kendim aldım. Normalde win11 home u sağlamlisanstan almıştım ancak burası daha uygun olduğu için denenebilir diye düşündüm. 5 dk içinde kod geliyor. O kodla da microsoftun müşteri hizmetini arayıp sesli yanıt ile ürününü kayıt ediyorsun. Kısaca hem orjinal hem daha uyguna alınmış oluyor. Ben memnun kaldığım için attım. İsterseniz araştırabilirsiniz.

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

Deneseydiniz görürdünüz. KMS'i sadece 180 günlük versiyon için kullanıyor. Diğerlerinde yani kalıcı olanlarda HWID ve Ohook kullanıyor. Ayrıca projenin kendiside githubda open source. Neye dayanarak ne diyorsunuz anlamış değilim.

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri