Yardım Ön Fanlardan 2 Tanesi Çalışmıyor

Emre_ada

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ön fanlardan 1 tanesi çalışırken 2 si duruyor çalışmıyor nasıl çalıştıracağım bilgisi olan söyleyebilirmi

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 17
KS

Emre_ada

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 33

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Analarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belki

Çalışıyolardı kasaya bi baktım durmuş bende o anda fark ettim valla ama fanla ilgili bişey değiştirmedim yani
Kırmızı ile işaretlediğim, toplu şekilde duran kabloların nereye bağlandığını kontrol edebilir misin?
Eğer kasanın arka kapağını sökersen, kontrol etmen daha kolay olacaktır.
1678896243976.png

Eğer her şey doğru şekildeyse belki fan ayarların ile ilgili bir şey olmuştur.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Analarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belki

Çalışıyolardı kasaya bi baktım durmuş bende o anda fark ettim valla ama fanla ilgili bişey değiştirmedim yani
Kasanın arkasından güç kanağı kablolarından fotoğraf atın oradan fanların bağlı olduğu kabloyu bulup kontrol edin gerekirse çıkarıp takın ama bakın sistem açıkken yapmayın. Sisteminizi kapatın sonrasında fişleri prizden çekip, bilgisyarı açma tuşuna 12 saniye kadar basılı tutup, içindeki elektriği attıktan sonra kontrol edin.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Fanlarin kablosunu takip et hocam kasanin arkasinda molexe baglilar buyuk ihtimalle. Uclari yuvarlar yuvarlak onlari bi tak cikar siralarini degistir kurcala belki ise yarar

KS

Emre_ada

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kırmızı ile işaretlediğim, toplu şekilde duran kabloların nereye bağlandığını kontrol edebilir misin?
Eğer kasanın arka kapağını sökersen, kontrol etmen daha kolay olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 17157
Eğer her şey doğru şekildeyse belki fan ayarların ile ilgili bir şey olmuştur.

Arkada biraürü kablo var ama bazıları takık değil acaba normaldede mi bmyleydi bilmiyom

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 11

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri