Parmaginizla ittirdiniz mi hic bazen ittirince donmeye devam ediyorÖn fanlardan 1 tanesi çalışırken 2 si duruyor çalışmıyor nasıl çalıştıracağım bilgisi olan söyleyebilirmi
İttirdim olmadı malesefParmaginizla ittirdiniz mi hic bazen ittirince donmeye devam ediyor
Duzgun calisirken birden mi durdular yoksa calisiyorlardi siz biseyleri degistirince mi durdularİttirdim olmadı malesef
Analarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belkiAnakarta mı bağlı fanlar yoksa molexten mi güç alıyor?
Çalışıyolardı kasaya bi baktım durmuş bende o anda fark ettim valla ama fanla ilgili bişey değiştirmedim yaniDuzgun calisirken birden mi durdular yoksa calisiyorlardi siz biseyleri degistirince mi durdular
Kırmızı ile işaretlediğim, toplu şekilde duran kabloların nereye bağlandığını kontrol edebilir misin?Analarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belki
Çalışıyolardı kasaya bi baktım durmuş bende o anda fark ettim valla ama fanla ilgili bişey değiştirmedim yani
Kasanın arkasından güç kanağı kablolarından fotoğraf atın oradan fanların bağlı olduğu kabloyu bulup kontrol edin gerekirse çıkarıp takın ama bakın sistem açıkken yapmayın. Sisteminizi kapatın sonrasında fişleri prizden çekip, bilgisyarı açma tuşuna 12 saniye kadar basılı tutup, içindeki elektriği attıktan sonra kontrol edin.Analarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belki
Çalışıyolardı kasaya bi baktım durmuş bende o anda fark ettim valla ama fanla ilgili bişey değiştirmedim yani
Fanlarin kablosunu takip et hocam kasanin arkasinda molexe baglilar buyuk ihtimalle. Uclari yuvarlar yuvarlak onlari bi tak cikar siralarini degistir kurcala belki ise yararAnalarta bağlı galiba molex tenmi güç alıyo bilmiyorum foto atıyım anlarsınız belki
Kırmızı ile işaretlediğim, toplu şekilde duran kabloların nereye bağlandığını kontrol edebilir misin?
Eğer kasanın arka kapağını sökersen, kontrol etmen daha kolay olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 17157
Eğer her şey doğru şekildeyse belki fan ayarların ile ilgili bir şey olmuştur.
Hocam cok bisey anlasilmiyor ama su ikisi birbirine giriyorsa takip dener misiniz bisey degisecek mi
Arkada biraürü kablo var ama bazıları takık değil acaba normaldede mi bmyleydi bilmiyom