Öneri Laptop

morcikolata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Üniversiteye yeni başlayan kuzenim için laptop bakıyorum. Sadece ders ve videolar izlemek için olacak. Oyun oynayan birisi değil. Kaliteli bir şeyler istiyorum uzun yıllar kullanılabilsin. Laptop markalarında hangisi daha iyi bilmiyorum. Çekirdek mevzuları da var bir bilgim yok o konuda. Dersler için olduğundan kamera ve mikrofon da olmalı. Bütçe 3000 - 5000 arası. Max 5000 daha üstü olamıyor maalesef. Öneri ve bilgilendirmelere açığım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kamera tamamda mikrofon işi biraz sakat. Bir kulaklık alır o iş için. 5K için bakıp önerinizi yaparım ama bence bekleyebilirse önümüzdeki ayı bir beklesin derim. Yıl sonu indirimleri yavaş yavaş önümüzdeki ay başlayacak. En yakında n11.com 11.11 indirimleri var mesela. Bütçe biraz kısır olduğundan indirimde daha iyi bir cihaz alma şansı var. Tabi dolar kuruna bağlı hemen almak isterseniz bilemem.

KS

morcikolata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tamam ben ailesiyle bir konuşayım. Büyük ihtimalle bekleriz. Dediğim gibi öyle büyük şeyler yapmak  için kullanılmayacak ama uzun yıllarda götürsün istiyorum. Ben yine 11.11 e yakın bu konuya yazarım. Güzel laptop olursa o zaman, olmazsa yıl sonuna bakarız.

KS

morcikolata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar. İndirimler yavaş yavaş başlamış sanırım, bir kaç öneri almaya geldim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri