orjinal windows 10 usb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu tamamen tercih meselesi ne yanlış yapmışsın satın alarak nede doğru kişiye göre değişir bu durum. Bu kutulu ürün ve fiziksel olarak bulunduğu için bir maliyeti var mağazalarında artı bir kar payı var bu yüzden bu tür olan Windows 'lar bu fiayat bandından satılıyor. Ama birde Windows tarafından satın alınan KEY 'ler var bu keyler hiçbir masrafa tabi olmadığı için 70-150 TL arasına satılıyor ve sendeki bu satın aldığın ile aynı işe yarıyor farkları yok sendeki ürünün yasal bir dayanağı var fiziksel bir ürün sorun olduğunda Microsoft 'a bildirebilir teknik destek alabilirsin ve satabilirsin. Ama KEY aldığında satıcı ile aranda bir mesele oluyor sorun yaşamazsın yaşayanıda görmedim ben dahil çevremde çok insan kullanıyor bu tür KEY alıp etkinleştirip kullanan ama bu aldığın ne doğru karar ne yanlış karar tamamen sana kalmış bir tercih.

KS

tremple006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben cafede 20 liraya fılan atırıyordum sahte yazılım kullandınz tarzı bırseyler cıkıyordu bi + olmazmı onlardan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu söylediğim KEY 'ler Windows tarafından satılan orjinal KEY 'ler ve dediğim gibi hiç kimsede sorun ile karşılaşan duymadım görmedim kaç yıldır bende kullanıyorum sorun yaşamadım. Sende ki satın aldığın tabi daha güvenli ama söylediğim gibi ne iyi bir karar vermişsin nede kötü kişiden kişiye ve duruma göre değişir. Bu söylediğin şey başka bir olay CRACK tarzı biraz.

TerabyteForever

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Crack dediğimiz olay KMSPico gibi bir aktivatörün kullanılmasıdır. Windows'u etkinleştirin yazısı çıkınca crack demek değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri