Herkes sistemini göndersin bakalım
M Mehmeteken Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Şub 2022 Mesajlar 24 Tepki 0 Konum 77 | Yalova 13 Nis 2022 #1 Herkes sistemini göndersin bakalım
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,145 Konum 34 | İstanbul Anadolu 13 Nis 2022 #2 Cvp: Ortamları görelim Keşke kablolara bir düzen getirip çekseydiniz fotoğrafı. Benim ortam bu kadar cafcaflı değil benden PAS.
Cvp: Ortamları görelim Keşke kablolara bir düzen getirip çekseydiniz fotoğrafı. Benim ortam bu kadar cafcaflı değil benden PAS.
KS M Mehmeteken Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Şub 2022 Mesajlar 24 Tepki 0 Konum 77 | Yalova 13 Nis 2022 Konu Sahibi #3 RE: Cvp: Ortamları görelim ugur.gozaydin' Alıntı: Keşke kablolara bir düzen getirip çekseydiniz fotoğrafı. Benim ortam bu kadar cafcaflı değil benden PAS. Genişletmek için tıkla ... Hocam bilgisayarın tüm parçalarını bu gün tamamladım kablo kapatıcı alacağım ondan sonra güzel bir kablo kirliliğinden kurtulacağım ( masa bu gün elime ulaştı)
RE: Cvp: Ortamları görelim ugur.gozaydin' Alıntı: Keşke kablolara bir düzen getirip çekseydiniz fotoğrafı. Benim ortam bu kadar cafcaflı değil benden PAS. Genişletmek için tıkla ... Hocam bilgisayarın tüm parçalarını bu gün tamamladım kablo kapatıcı alacağım ondan sonra güzel bir kablo kirliliğinden kurtulacağım ( masa bu gün elime ulaştı)
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,145 Konum 34 | İstanbul Anadolu 13 Nis 2022 #4 Cvp: Ortamları görelim Masanın dokusu hoşuma gitti nedir modeli?
KS M Mehmeteken Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Şub 2022 Mesajlar 24 Tepki 0 Konum 77 | Yalova 13 Nis 2022 Konu Sahibi #5 RE: Cvp: Ortamları görelim ugur.gozaydin' Alıntı: Masanın dokusu hoşuma gitti nedir modeli? Genişletmek için tıkla ... Bofigo 60X120 cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Çam https://www.hepsiburada.com/bofigo-...am-p-HBV00000PWUPC?url_src=ios-product-detail Linki burada hocam kabloları düzenledikten sonra sistem savaşlarına katılırız umarım
RE: Cvp: Ortamları görelim ugur.gozaydin' Alıntı: Masanın dokusu hoşuma gitti nedir modeli? Genişletmek için tıkla ... Bofigo 60X120 cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Çam https://www.hepsiburada.com/bofigo-...am-p-HBV00000PWUPC?url_src=ios-product-detail Linki burada hocam kabloları düzenledikten sonra sistem savaşlarına katılırız umarım