Oyun Bilgisayarı İçin Sistem Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Resolution' Alıntı:
Param olursa bende almak istiyorum orijinal ama şuan ram alacağım için elimde para olmayacak. Crack için İso görüntü dosyası düzgün olan bir site biliyor musun ?

fullprogramlar.comdan genellikle indirme yapıyorum bi sorun yaşamadım 

Windows 10 Multiple Editions RTM Orjinal İSO Türkçe 32×64 bit Full MSDN İndir

Kurulumunu nasıl yapıyoruz. Bildiğimiz format atar gibi mi ? Sonda alttaki anahtarı giriyoruz falan.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet arkadaşlar Ram hakkında bir problemimiz var. Bilendenal ile görüştüm ellerinde K. H. Predator 16GB DDR4 4X4 2666 MHZ bir adet kaldığını ve bundan sonra da getirtmeyeceklerini söylediler. 3000 mhz üstü tedarik edilecekmiş. Hiçbir yer 2666 almıyor artık dediler. şimdi ne yapmalıyım ? 3000 mhz predator 15 gecikme süresi var ve bana ileride arttırmak için sorun olmasın diye 2x8 önerdiler. Savage serisi üretime devam ediyor dedi. Sizce ne yapmalıyım ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Okumuştum mesela oyun ve render performansı iyi olsun daha çok oyunun olması daha iyi olur 2666 mhz uygun mudur? Yoksa 2400 iyi mi ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi arkadaşım G-Skill al dedi 3000 mhz cl16, benim almak istediğim savage 2666 cl13. Hangisi daha iyidir sanki cl açısından savage daha avantajlı gibi

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
Oyun için Savage Render içinde savage

Mesela hp omen gibi pc için 2133 mhz kullanılmış, Msi agesis x oyun pc'sinde 2400 mhz, 3000 mhz fiyat olarak biraz daha uygun sanki ve cl15 değeri var sizce 2666 mı daha iyi yoksa 3000 mhz mi sonuçta çok fazla fark olacağını sanmıyorum.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim sistem
İ7 7700K
Msi z270 Sli Plus

Oyun odaklı aynı zamanda render performansı istiyorum single alsam çok fark olur mu ? Çoğu yerde satışta single ram var.

Ürün yapısın single rank paketin içinde iki adet 8gb varmış üreticiler dualden single üretime yönelmiş zamanla, çip sayısı sadece ön yüzde bulunup kapasitesi artar diyor bilendenal destek.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
Renderda önemli olan MHZ değeridir. Dual rank olayınız nedir ben tam onu anlayamadım.

Ramde single da tek bir yüzde çipler varmış ama veri yolu daha genişmiş, dual ramde bildiğimiz eski ramler gibi hem önde hemde arkada çipler bulunuyormuş. Bende tam anlamadım ne artısı eksisi var çoğu kişi bilmiyor. 2666 olan single 3000 olan dual kit diye geçiyor

Ramde rank diye geçiyor. Single kit dual kit ve quad kit

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ram'i sipariş vereceğim 3000 mhz de indirim var hemde performans açısından daha iyi olur diyorlar son karar olarak olarak 2666 3000 arasında 2666 performans olarak hem oyun hem render daha iyi değil mi ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
parçaları falan aldın mı. bir foto gönder bize :D

Monitör hariç tamamlandı ramde gelsin gönderirim. havale ile aldım 1 kuruş eksik girdim, siparişi onaylamışlar helal olsun adamlara :D

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
P0kW29.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri