Öncelikle herkesin sevdikleriyle sağlık ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederim.
evet arkadaşlar ve buradaki sevgili pc üstadları evlilik yoluna girmiş bir adam olarak köprüden önce son çıkış adı altında
evladiyelik tabirinde bir sistem toplamak istiyorum hazır fiyatlar düşüşte ve bayram indirimler varken. öncelikle kafamda bir şeyler oluştu ancak kararsız kaldığım çok nokta var halihazırda düğün hazırlığı zaten beni bir zorluyor. uğur hocamın gerek burada paylaştığı
forum.pchocasi.com.tr
gerekse burada değindiği
forum.pchocasi.com.tr
öneriler doğrultusunda kafamda bi 6800x , 3080ti,6900xt li bir sistem oluştu ancak bu doğrultuda
1 Adet sorum var.
Bu sistemler arası minimumu 30-35 arasına geliyor bu yüzden 6800xt li bi f/p pc yapıp bu şekilde beni tatmin eder mi fazlasıyla
Yoksa zaten 30 35 k kıvamına gelmişsin bütçeyi biraz aş 40 45 k ya 3080 li yada 6900xt li amd r 7 5800x3d li en babasını mı yap dersiniz?
bunu sormamın sebebi 6800xt li bi sistemle max perform bi sistem arasında ne kadar kaç fps farkeder + 15 bin üstüne cıkmalısın kesinlikle değer diyormusunuz. Unutmayalım amacım 2k yada 4k oyun oynamak
bu doğrultuda bana sistem bi sistem tavsiyesi verip beni bu uykusuz gecelerden kurtarın hocalarım.
şimdiden bu bayram zamanında bana vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
NOT: Sadece oyun odaklı bi pc yapmak istiyorum gerek arkadaşlarımla RDR2 GTA veyahut MMORPG oyunları gerekse online turnuvalarda girdiğim COD:Warzone,Valorant,csgo gibi fps oyunlarını rahatlıkla 2K veya 4K oynamak ve bundan keyif almak.Zaten evlendikten sonra büyük ihtimal anca 2k yada 4k mmorg yada arada bir rdr2 vb oyunlar oynarız
evet arkadaşlar ve buradaki sevgili pc üstadları evlilik yoluna girmiş bir adam olarak köprüden önce son çıkış adı altında
35-40K arası bir yakışıklı sistem
Merhabalar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Daha önceden kullandığım ve parçalarını sattığım sistemde fazladan 2 parça elimde kaldı bunlar MSI sekira 500x ve MSI coreliquid 240k. Kasa ve soğutucu hariç, 35-40k civarında ( warzone, valorant, pubg, new world tarzı oyunlar oynuyorum, benim...
40.000TL Oyun Ve Edit İçin Sistem Toplama
Merhabalar, 40.000TL ile sadece kasa için oyun ve edit ( oyun ağırlıklı ) sistem önerisi yapabilir misiniz. RGB'ye önem vermem ışıklı olsun diye fiyat artmasın. Asus Rog Strix 3080 ve 5800x dizilebilir mi bu bütçe ile ? Bir de mümkünse hepsi tek siteden olursa iyi olur çünkü montaj bilmiyorum...
1 Adet sorum var.
Bu sistemler arası minimumu 30-35 arasına geliyor bu yüzden 6800xt li bi f/p pc yapıp bu şekilde beni tatmin eder mi fazlasıyla
Yoksa zaten 30 35 k kıvamına gelmişsin bütçeyi biraz aş 40 45 k ya 3080 li yada 6900xt li amd r 7 5800x3d li en babasını mı yap dersiniz?
bunu sormamın sebebi 6800xt li bi sistemle max perform bi sistem arasında ne kadar kaç fps farkeder + 15 bin üstüne cıkmalısın kesinlikle değer diyormusunuz. Unutmayalım amacım 2k yada 4k oyun oynamak
bu doğrultuda bana sistem bi sistem tavsiyesi verip beni bu uykusuz gecelerden kurtarın hocalarım.
şimdiden bu bayram zamanında bana vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
NOT: Sadece oyun odaklı bi pc yapmak istiyorum gerek arkadaşlarımla RDR2 GTA veyahut MMORPG oyunları gerekse online turnuvalarda girdiğim COD:Warzone,Valorant,csgo gibi fps oyunlarını rahatlıkla 2K veya 4K oynamak ve bundan keyif almak.Zaten evlendikten sonra büyük ihtimal anca 2k yada 4k mmorg yada arada bir rdr2 vb oyunlar oynarız