OYUN DİREKSİYONU PEDALLARI TUŞ OLARAK GÖRME SORUNU

selcukbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 1 ay önce arkadaşımdan DİARON DRN-795 Direksiyon setini aldım baya eski bir set fakat bu setin driverini araştırdım bulamadım neyse konu şu gaza azda bassam çokta bassam köklüyor bana yardım edebilcek varmı gaz pedalına göre giriş yok direksiyon setinde fakat vitesin arkasında elfreni işareti var orda usb takma yeri var oraya takınca bu sorun oluyor sadece pedalları pcye takınca görmüyor çalışmıyor buna 0dan drivermi yapmam gerekiyor nasıl bu işlerde kötüyüm hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim :(

KS

selcukbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Üründe bir MOD tuşu olması gerek. Direksiyon üzerinde bunu aktif ederseniz hassaslık aktif olacaktır.

Mod tuşuna basınca hiçbirşey değişmiyor ne direksiyonda nede pedallarda bir türlü yapamadım hatta mod tuşunun yanındaki tuşlara falanda bastım düzelmedi 1 tuşu direksiyonun hassasiyetini ayarlıyor mod tuşu hiçbirşey yapmıyor

KS

selcukbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Denetim masasına oyun kumandası yazın ve ayarlarına girin. Özelliklerinden bir kontrol edin.

özelliklerine girdim fakat pedallar tuş olarak gözüküyor naptıysam yapamadım veya bazı şeyleri yanlış yaptım bilmiyorum kabire et dedim fakat gaz ve fren ekseni tuş olarak kabire edildi anlamadım bir türlü kafayı yeme durumundayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pedallar zaten tuş olarak görünür bu sorun değil. Kullandığınız set çok ucuz bir set yani hassaslık ayarı mod tuşu ile ayarlanmıyorsa bunu değiştiremezsiniz ürün böyledir.

KS

selcukbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Pedallar zaten tuş olarak görünür bu sorun değil. Kullandığınız set çok ucuz bir set yani hassaslık ayarı mod tuşu ile ayarlanmıyorsa bunu değiştiremezsiniz ürün böyledir.

mod tuşunu çalıştıramıyorum bir türlü işlev görmüyo acaba tüm ayarlarını silip yeniden 0 dan driver yazılıyormu ? Mode nin yanında Sen diye tuş var oda diresksiyon hassasiyetini ayarlıyo ama mode tuşu çalışmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürünün sürücüsü var mı bilmiyorum baktım bulamadım. Ama Windows Ayarları / Cihazlar sekmesinden ürünü kaldırıp tekrar kurulması için kablosunu sökün ve geri takın. İşe yarayabilir belki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri