- Tepki
- 104
bu arada prtsc+win ile çekilmiyor siz nasıl çekiyorsunuz hocam?Oyun içi çektiğiniz fotoğrafları atarmısınız
Kendi çektiğim fotoğrafları bulunca atacağım
bu arada prtsc+win ile çekilmiyor siz nasıl çekiyorsunuz hocam?Oyun içi çektiğiniz fotoğrafları atarmısınız
Kendi çektiğim fotoğrafları bulunca atacağım
The witcher 3oyun adı ne hocam ?
Evet onunla alıyor ama ben rdr2 de deniyorum da hep siyah ekran çıkıyor neden acababu arada prtsc+win ile çekilmiyor siz nasıl çekiyorsunuz hocam?
bf1 savaş atmosferini en iyi yaşatan oyun bana göre kesinlikle değer. türkçe dil desteği de var. fotoğraflarını attığım oyun uncharted 4Başkan bf5 oynuyorum bf 1 şuan steamda 70lira değer mi sence nasıl oyun
adı ne oyunun
Genellikle steam üzerinden oynadığım için steame atadığım tuş ile çekiyorum fotoğrafları onun dışında "ekran alıntısı aracı" ilede çektiğim oluyorbu arada prtsc+win ile çekilmiyor siz nasıl çekiyorsunuz hocam?
Aldım hocam bunu çok iyiymiş
senin pc aşşırı sağlam gibi bu görüntüyü alamam ben
UNCHARTED mi ?Ekli dosyayı görüntüle 24444
muazzam bir deneyimdi. bu oyun bir başyapıt.
evet 9. sayfada cokça foto paylasmıstım bakabılırsınUNCHARTED mi ?
yeni aldım oyunu ''UNCHARTED™ Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'' diyor steamdan aldım tekneli yeri 3-4k oynadım kapattım daha girmedim bakalım ilerde neler bekliyor fena değil gibievet 9. sayfada cokça foto paylasmıstım bakabılırsın
Ekli dosyayı görüntüle 24447Ekli dosyayı görüntüle 24448Ekli dosyayı görüntüle 24449Ekli dosyayı görüntüle 24450
bunlar da son olsun![]()
2 hafta önce aldım ve her gün oyandım. yeni bitirdim oyunu. 34 saat gömmüşümyeni aldım oyunu ''UNCHARTED™ Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'' diyor steamdan aldım tekneli yeri 3-4k oynadım kapattım daha girmedim bakalım ilerde neler bekliyor fena değil gibi
şuan rainbow six siege oynuyorum genelde oyunuyorum sjjsj fırsat bulursam girerim2 hafta önce aldım ve her gün oyandım. yeni bitirdim oyunu. 34 saat gömmüşüm![]()
bende aynı şekilde fps, battle royale ağırlıklı oyunlar oynuyordum fakat ara verdim. hikayeli oyunlardan devam edeceğim gibi görünüyor.şuan rainbow six siege oynuyorum genelde oyunuyorum sjjsj fırsat bulursam girerim
sekiro ile birlikte aldıydım bakacağız artık