- Konu Sahibi
hocam alıcağım yer tanıdık o yüzden inidirim yapıyor iade etmeyi o yüzden düşünmüyorumDirek iade edin bence
hocam alıcağım yer tanıdık o yüzden inidirim yapıyor iade etmeyi o yüzden düşünmüyorumDirek iade edin bence
Hocam vatanda çalışansa indirim yapamaz sanmıyorum indirim yaptığınıhocam alıcağım yer tanıdık o yüzden inidirim yapıyor iade etmeyi o yüzden düşünmüyorum
müdür hocamHocam vatanda çalışansa indirim yapamaz sanmıyorum indirim yaptığını
Ne kadarlık bir indirim yapıyor ona göre önerelimmüdür hocam
4000tl lik monitrü 300tl falan yaparNe kadarlık bir indirim yapıyor ona göre önerelim
kendisinde aldığım monitör varmış ki gördüm ghosting yaşamadığı söyledi şuan kararsızım ve her monitörde ghosting olabilir diyor çoğunlukla belli olmaz diyor verdiği bilgi ne kadar güvenli emin değilim4000tl lik monitrü 300tl falan yapar
Hocam internette 4.5 piyasa fiyatı olan monitörler 5.5a fln satıyolar şu an4000tl lik monitrü 300tl falan yapar
kendisinde aldığım monitör varmış ki gördüm ghosting yaşamadığı söyledi şuan kararsızım ve her monitörde ghosting olabilir diyor çoğunlukla belli olmaz diyor verdiği bilgi ne kadar güvenli emin değilim
hocam son monitör öneriniz nedir birazdan mağazaya gidip değiştiricemHocam internette 4.5 piyasa fiyatı olan monitörler 5.5a fln satıyolar şu an
İndirimli bile pahalıya gelir
Ghosting hepsinde olabilir değil olan model bellidir.
bence benim dedigimi alhocam son monitör öneriniz nedir birazdan mağazaya gidip değiştiricem
Vatandan önerim yok piyasa fiyatından çok yukarıda satıyorlar.hocam son monitör öneriniz nedir birazdan mağazaya gidip değiştiricem
bence benim dedigimi al
asus mu hocambence benim dedigimi al