Oyun için kulak içi kulaklık önerisi bütçe 800

yseyrek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
arkadaşlar oyun oynamak maksadıyla alıyorum. Corsair void elite surround kullanıyorum saçımda yara olduğu için alıcam bunu buldum alınırmı void eliteden sonra buna geçince çok kayıp yaşarmıyım? Veyahut daha iyi dediğiniz bir model varmıdır. teşekkür ediyorum şimdiden

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kulak üstü bir kulaklık kadar tabii ki performans beklenilmez. Ses kalitesi de iyi galiba. Normalde alınır derdim ama son zamanlarda fiyatlar da çok arttı. Bu kadar para verilir mi bilmem.

KS

yseyrek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kulak üstü bir kulaklık kadar tabii ki performans beklenilmez. Ses kalitesi de iyi galiba. Normalde alınır derdim ama son zamanlarda fiyatlar da çok arttı. Bu kadar para verilir mi bilmem.
hocam fıyat konusunda haklısın ben void eliteyi 459 tlye almıştım 2021 eylül ayında şu an uçmuş gitmiş 1460 görünüyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam fıyat konusunda haklısın ben void eliteyi 459 tlye almıştım 2021 eylül ayında şu an uçmuş gitmiş 1460 görünüyor
Evet her şey çok pahalı oldu. Normalde alınabilir kötü değil ama bu kadar pahalı olmuşken alınır mı bilemedim. Bu fiyatta almasak da bu sefer daha da yükseliyor. Nasıl bir çıkmaza girdik anlamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri