Oyun için Laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar, Bi dağ karakolunda görevliyim, Burda kullanabileceğim ısınma sorunu olmayan bana arıza çıkartmayan bir oyun laptopu istiyorum yardım ederseniz sevinirim. ??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
[quote="mehmet']
7-8 bin civarı
[/quote]

Game Garaj Blaster 7TN bu ürünü alabilirsiniz. Türkiyenin en büyük bileşen tedarikçilerinden birisi olan Exa Bilgisayar markasının kendi ürünüdür kalite konusunda içiniz rahat olsun ve performans konusunda. İnceleme Videosu burada izleyebilirsiniz. 9750h işlemcisi zaten Laptop pazarında 10. nesil modellerden karşılığını saymazsak ki zaten ciddi fiyatları uçuk o modellerin çok güçlü bir işlemcidir. 1660 Ti ekran kartı ise zaten 1080p çözünürlüğün en iyi ekran kartıdır. 16 GB RAM ve SSD vs. ekstraları ile gayet üst düzey bir donanım sahip zaten video sizi tatmin eder.

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bu sisteme güzel bir soğutucu ve mouse klavye önerebilir misiniz? (mekanik klavye)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
[quote="mehmet']
Toplam 500 600 tl civarı mouse ve klavye için.
[/quote]

Mouse;
Klavye;
GamePower ürünlerin hepsindeki anahtarlar aynı onlar arasındaki tercihinizi tiplerine göre yapın RGB vs. şeyleride benzerler.
James Donkey ürün çok iyidir ama Blue Switch biraz sesli bir anahtardır ses sorunsa sizin için onu geçebilirsiniz. Ayrıca RGB değil turuncu bir LED olarak yanan aydınlatmaya sahip.
Cooler Master ürün F/P dengesi en yüksek marka mekanik klavyedir.

Hepsi kaliteli F/P ürünleridir istediğniz gibi kombin yapın. Ben olsam Mouse olarak Razer ve klavye olarak JamesDonkey yada CoolerMaster alırdım.

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, alacakmış soğutucu stokta bitmiş başka bir önerinizi var mı acaba?

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptop u aldım kullanıyorum sıkıntı yok şuan için, fakat kutunun içinde mmc Card çıktı, fakat üzerinde herhangi bir çip yok acaba ne işe yarıyor olabilir? Birde Freedos olarak gelmiş fakat özelliklerden baktığımda etkinleştirilmiştir yazıyordu ben yine kendi lisans kodumu girdim sıkıntı olur mu acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer kodu lisansı aktif ettiyse sorun olmaz bütük ihtimalle. Çıkan Micro SD kart büyük ihtimalle sürücüler vs. şeyleri barındırıyordur ama cihazda giriş yoksa neden onu koymuşlar anlamadım. USB vs. koysalarmış bari. :D Neyse https://www.gamegaraj.com/suruculer#1581599870028-0f83e5ce-1549 bu linkten Control Center , Chipset ve eğer ses yada ağ sorunu varsa bunların yazılımlarını indirin.
Ekran kartını NVIDIA sitesinden indirin günceli sadece orada olur. Sizin Cihaz Blaster 7NT idi sanırım cihazı doğru seçip indirin sorun yaşamak için.

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi tek o değil içinden cd driver çıktı ama okuyucu yok :D ayrıca

çıkan SD kart bu bakır çipleri yok

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Savaş kodu falandır devlet sırrıdır diye sormaya korktum, sorup buraya yazacağım sonucu. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri