- Tepki
- 69
o zaman 165hz hertürlü iş görür sorun o ergene240 hz olması felan çok şart değil sordum şimdi fps oyunu çok oynamam diyor bu ergenler çıldırtıyor beni vallahi
o zaman 165hz hertürlü iş görür sorun o ergene240 hz olması felan çok şart değil sordum şimdi fps oyunu çok oynamam diyor bu ergenler çıldırtıyor beni vallahi
IPS Monitör istiyormuş görüntü kalitesi en iyisi oymuşo zaman 165hz hertürlü iş görür sorun o ergenerenk kalitesi ister mi ?
Nerde ya görmedim?aynen işte bende tam ondan bahsettim. Reis hal hatır soruyoruz cevapta vermitorsun ayıp ettin![]()
Tamam max butce ne klavye mouse kulaklık mousepad var mı?240 hz olması felan çok şart değil sordum şimdi fps oyunu çok oynamam diyor bu ergenler çıldırtıyor beni vallahi
https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2...um-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u20642 bu nasılo zaman 165hz hertürlü iş görür sorun o ergenerenk kalitesi ister mi ?
her şey dahil 50.000Nerde ya görmedim?
Tamam max butce ne klavye mouse kulaklık mousepad var mı?
Kotu ve va
Oh tamam bekleyin 2k olması şart mı bide onu sorunher şey dahil 50.000
144hz 1ms ips monitör 6000 desek240 hz olması felan çok şart değil sordum şimdi fps oyunu çok oynamam diyor bu ergenler çıldırtıyor beni vallahi
İnce hesapta her cuma günü güzel indirimli ekranlar geliyor. Geçen samsung bir monitörü gelmişti 8k dan 4.5 k düşmüştü. Cuma günü saat 7de ürünler gösterime çıkıyor. 10 da satış başlıyor bakın derimher şey dahil 50.000
2K kesinlikle şartmış KESİNLİKLE :dKotu ve va
Oh tamam bekleyin 2k olması şart mı bide onu sorun
2k ultrada oyun oynayacak bu vatandaş anladığım kadarıyla. 60 hz monitör öneriyorum 60'ın altına düşme ihtimali olmadığı için rahat rahat oynayabilir.2K kesinlikle şartmış KESİNLİKLE :d
Saka yapıyor olmalısın2k ultrada oyun oynayacak bu vatandaş anladığım kadarıyla. 60 hz monitör öneriyorum 60'ın altına düşme ihtimali olmadığı için rahat rahat oynayabilir.
Neden şaka yapacağım ? 144 hz monitör alıp 90 fps alıp hayali bir stutter ile oturup kalacak.Saka yapıyor olmalısın
Dostum dlss var en kötü ayar kısar çok sorun yapma o zaman herkes 60 hz alsın kimse stutter yaşamasın144 hz monitör alırsa 144e kavuşamayacağı için görüntüde ufak takılmalar varmış gibi hissedecek.
Neden şaka yapacağım ? 144 hz monitör alıp 90 fps alıp hayali bir stutter ile oturup kalacak.
Düzeltme yapıyorum 2k ultra ray tracing ile 90 fps falan alamaz o bütçede AAA oyunlar oynarken.
Kral çok iyisin çok hoşsun da. Çocuk fps oynamıyor. Günlük AAA oynayıcısı. Derdi kaliteyi fulleyip takılmadan oyun oynamak. 60'a da alışık yanlış anlamadıysam. Eğer alışık değilse amenna 144 hz alsın tabii ki de. Herhangi bir yüksek değerden sonra düşük çekilmez.![]()
SUNRISE-9700X / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-9700X Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Blackshark v2x![]()
Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ninjutsu sora / lamzu atlantis / deathadder v3
Ikea da mousepad var o olur yada steel series (büyüklüğü sana kalmış)
Royal kludge rk61
Dostum dlss var en kötü ayar kısar çok sorun yapma o zaman herkes 60 hz alsın kimse stutter yaşamasın
Knk 144hz çok yüksek değil bu sistemde 4070 var 4070 2k cogu AAA oyunda 100+ fps veriyorKral çok iyisin çok hoşsun da. Çocuk fps oynamıyor. Günlük AAA oynayıcısı. Derdi kaliteyi fulleyip takılmadan oyun oynamak. 60'a da alışık yanlış anlamadıysam. Eğer alışık değilse amenna 144 hz alsın tabii ki de. Herhangi bir yüksek değerden sonra düşük çekilmez.
Sistem güzelmiş bu arada iyi seçim. ssd değiştirilip 1tb yapılsa yeter. Mousepad olarak steelseries qck+ önerebilirim şu anda onu kullanıyorum. Kenarları dikişsiz seviyorsanız çok seveceksiniz.
Aga çok haklısın. Benim bunları deme sebebim kendim yaşamamdan ötürü. 144 alamayıp fps 100 lerde gezinince hep içimde bir takılma hissiyatı oluyor. 144 hz monitörüm var.Knk 144hz çok yüksek değil bu sistemde 4070 var 4070 2k cogu AAA oyunda 100+ fps veriyor
AAA ne demekKnk 144hz çok yüksek değil bu sistemde 4070 var 4070 2k cogu AAA oyunda 100+ fps veriyor
Sistemin testlerine baktım rdr2 witcherde 60fps civarı veriyor bazı oyunlarda ise tam olarak 100 fps veriyor dediğin gibi.Knk 144hz çok yüksek değil bu sistemde 4070 var 4070 2k cogu AAA oyunda 100+ fps veriyor
Rdr2 god of war gibi oyunlarAAA ne demek
Çoğu oyunda dedim zaten illaki bazı oyunlarının ultrasinda düşük alırSistemin testlerine baktım rdr2 witcherde 60fps civarı veriyor bazı oyunlarda ise tam olarak 100 fps veriyor dediğin gibi.
Anladim ama şimdi hepsi ide ultra ya çekmez o zaman ki kadar takılmadan söz konusu olmuyor psikolojik gibiAga çok haklısın. Benim bunları deme sebebim kendim yaşamamdan ötürü. 144 alamayıp fps 100 lerde gezinince hep içimde bir takılma hissiyatı oluyor. 144 hz monitörüm var.
Yoksa 360hz in olduğu dünyada 144 yüksek değil de. Bundan ötürü diyorum.