oyun kasıyor

Ozan Yalçıntürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda değişik bir hata var özellikleri 
intel i7 7700HQ
nvidia geforce GTX 1050
16 GB RAM
cs:go açılıyor 30 fps veriyor sonra oyundan çıkıp nvidia denetim masasına girip varsayılan ayarları geri yükle diyorum sonra oyun giriyorum 120 fps oluyor bilgisayarı kapatınca ayarlar siliniyor tekrar aynı şeyi yapıyorum sizce nasıl düzelir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2 yol var önce ilkini dene anlatıyorum.
1. yol: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg bu yerde config.cfg ve video.txt dosyalarını NVIDIA 'dan optimize et dedikten sonra kopyala ve sonra " C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\Senin Account ID " adresine gel ve burada Senin Account ID yazdığım yere oyundaki Account ID ni yazılı olduğu klasör olamsı ger " 172338745 " böyle bir rakam olan bir klasör eğer yoksa bu yüzden olmuyor bu STEAM ID sidir STEAM sayfasından veya uygulamasından öğrenebilirsin. Eğer varsa bu klasörün içine gir ve oyunun ID 'sinin olduğu bir klasör var yine rakamdan oluşur genel ID numarası "730" 'dur sende farklıda olabilir, yanı şu şekilde olacak yol C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\Senin Account ID\730\local\cfg\ bu klasöre girip kopyaladıklarını buraya yapıştır ve artık oyun ayarların değişmeyecek.

2. yol: NVIDIA Geforce Expreience optimize ederken oyunların ayarlarını aslında oyundaki grafik ayarlarına müdahale eder eğer ayarlarını optimize ettikten sonra kayıt olmuyorsa önce yapman gereken Steam 'in kurulu olduğu yerde bu yolu izleyip C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg bu yerde config.cfg veya video.txt tam hatırlamıyorum ama video.txt sanırım bu ayarların olduğu dosyayı bulup önce NVIDIA dan yeniden optimize et diyip bu dosyaya sağ tıkla ve özelliklerden sağ alt okunur yap bu sayede bu grafik ayarlarının olduğu dosya asla değiştirlemez bir daha.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri