xbox kontrolcüsünü bilgisayarın üzerinden kablosuz kullanmak istiyorsan bluetooth adaptörü almalısın fakat içinden bağlaman için bir kablo çıkıp çıkmadığı hakkında bilgim yok, hangi kablo ile uyumlu olduğuna bakıp ona göre alabilirsin.vakit ayırıp bilgilendirdiğin için sağ ol dostum ama artık klavyeden çok sıkıldım dip gaz veriyor sürekli tam dönmek istemiyorum mesela az bi açıyla dönmek istiyorum sonuna kadar bastığı için bu durumdan sıkıldım direksiyon seti almak istiyordum aslında ama onu kurması geri çıkarması falan dert oluyormuş bende en mantıklı olabilecek tercihi yapim dedim ileride fc25 almayı da düşünüyorum o yüzden tam anlamıyla ihtiyaçlarımı giderecek bi ürün bakıyordum birde son bi sorum var son attığın linki bende inceledim fakat kablosu mu neyi oluyormuş o alınması gerekiyormuş bu doğru mu acaba alınması gerekiyor mu cevap verirsen sevinirim
geçen gün 3 kol bağladık arkadaşlarla ama araştırın yine de.evet bluetooth aparatım var fakat onla airpodsum takılı hem o takılıyken hemde xbox kontrol edilir mi
İzlediğim inceleme videolarından yola çıkarak kolun hassasiyet özelliğinin kötü olduğunu duydum hocam, bence düşük fiyat bandında alınabilecek en iyi marka Logitech.Hocam selamlar, monster'dan ağzı epey yanmış biri olarak ilginç bir şekilde şunu önerebilirim:
2-3 ay önce 1100₺ fiyat bandında almıştım ve fiyatına göre çok memnun kaldım. Bluetooth, 2.4 ghz dongle, kablolu olarak 3 farklı şekilde kullanabiliyorsun. Arkadaşım yıllarca xbox orijinal kollarını kullandı ve o da bu kolu çok beğendiğini söyledi. Telefon aparatı ile rahat edebiliyorsun. Bir de bu kol type-c ile şarj ediliyor, pil gibi ekstra ağırlık yapan şeyleri oyun oynarken elinizde taşımıyorsunuz.
Güncel fiyatı için hala mantıklı mı bilmiyorum ama indirim ya kuponlarla düşünülebilir.
Not: Kargo süreci rezalet, en az 1 hafta kolun gelmesini bekliyorsunuz.
Olabilir, çok hassas tetiklerinin olduğu söylenemez zaten. Ama ölü bölge konusunda internette yazılanlar ya da incelemeler doğruyu yansıtmıyor. Oyun içerisinde ölü bölge ayarlaması yapamayanlar inceleme videosu adı altında video çekip koymuş çünkü.İzlediğim inceleme videolarından yola çıkarak kolun hassasiyet özelliğinin kötü olduğunu duydum hocam, bence düşük fiyat bandında alınabilecek en iyi marka Logitech.
Madem öyle diyorsunuz elbette. Faydamız dokunur belki. Önden buyurun lütfen sonuçlarınızı görelim. >hocam en iyisi hepimiz elimizdeki kolların ölü bölge değerlerini buraya yükleyelim ks arkadaşa da seçim yaparken kolaylık sağlamış oluruz ^^
eve gider gitmez atalım o haldeMadem öyle diyorsunuz elbette. Faydamız dokunur belki. Önden buyurun lütfen sonuçlarınızı görelim. >