Çözüldü Oyun Yapmak Yazılım Ve Oyun Oynamak İçin Sistem Önerirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam güvenilir olma açısından @ugur.gozaydin hocamı etiketliyorum inşallah bakar belki bayram yoğunluğundan bakamaz ama Uğur hocamın attığı sistemi direk sipariş edin hocam öyle diyim yani hayırlı bayramlar

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
İşleri bitince discorddan bana yazacağını söyledi ben de onu bekliyorum İnşallah içim rahat şekilde sistemi toplayabilirim.

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşleri bitince discorddan bana yazacağını söyledi ben de onu bekliyorum İnşallah içim rahat şekilde sistemi toplayabilirim.
Hocam Uğur hocam attımı direk sipariş et forumda binlerce ssi var direk Uğur hocam söylüyor alıyorlar sende al stok sıkıntıya girmesin

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Uğur beyin önerdiği parçaları konuşarak satın aldım. Uğur bey sağ olsun her soruma yanıt verdi ve şöyle bir sistem toplamış oldum:
CPU:İntel Core İ7 12700F
MB:Asus TUF Gaming B660-Plus WIFI D4
RAM:Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB(1x16GB) 3600MHz CL18 - 2 Adet(32gb)
Kasa:XPG INVADER
PSU:Sharkoon Silentstorm Cool Zero 850W 80+ Gold
Soğutucu:ID-COOLING SE-226-XT Black
GPU: PNY RTX XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 3080 10GB
SSD ve HDD eski sistemden kalanla idare edicem sonrasında ilk elime para geçişinde güzel bir M2 ssd alıcam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Uğur beyin önerdiği parçaları konuşarak satın aldım. Uğur bey sağ olsun her soruma yanıt verdi ve şöyle bir sistem toplamış oldum:
CPU:İntel Core İ7 12700F
MB:Asus TUF Gaming B660-Plus WIFI D4
RAM:Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB(1x16GB) 3600MHz CL18 - 2 Adet(32gb)
Kasa:XPG INVADER
PSU:Sharkoon Silentstorm Cool Zero 850W 80+ Gold
Soğutucu:ID-COOLING SE-226-XT Black
GPU: PNY RTX XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB 3080 10GB
SSD ve HDD eski sistemden kalanla idare edicem sonrasında ilk elime para geçişinde güzel bir M2 ssd alıcam.
Hayırlı olsun diyorum sisteminiz. Umarım uzun yıllar istediğiniz gibi sizi sorunsuz götürür.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri