Oyuna girince klavye bağlantısı kopuyor.

Artizan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oynamaya çalıştığım oyun Nioh 2. Ancak oyuna girdiğim de klavye bağlantısı kopuyor. Kopma sesi de geliyor. Oyundan çıkar çıkmaz geri geliyor klavye. Klavye de şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı. Ancak bu oyuna girince kopuyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Oyun orijinal mi? Eğer değilse bundan dolayı olabilir. Eğer orijinalse biraz araştırdım ama benzer bir sorun bu oyuna özel yada herhangi bir oyuna özel bulamadım. Ancak 2 öneri olacak size.

1. Denetim Masası\Donanım ve Ses konumundan Fare ayarlarını açın ve açılan pencerede İşaretçi Seçenekleri sekmesine tıklayın. Daha sonra İşaretçi hassasiyetini arttır kutusunun onay işareti varsa kaldırın ve Uygula/Tamam seçeneklerini kullanıp pencerelerden çıkın. Test edin.
  2. Aygıt yöneticisinden Mouse aygıtınızı sürücüsü ile kaldırın ve kaldırma bitince USB bağlantısını sökün. Daha sonra geri takıp aygıtın yüklenmesini bekleyin ve yüklenince tekrar test edin.

KS

Artizan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Oyun orijinal mi? Eğer değilse bundan dolayı olabilir. Eğer orijinalse biraz araştırdım ama benzer bir sorun bu oyuna özel yada herhangi bir oyuna özel bulamadım. Ancak 2 öneri olacak size.

1. Denetim Masası\Donanım ve Ses konumundan Fare ayarlarını açın ve açılan pencerede İşaretçi Seçenekleri sekmesine tıklayın. Daha sonra İşaretçi hassasiyetini arttır kutusunun onay işareti varsa kaldırın ve Uygula/Tamam seçeneklerini kullanıp pencerelerden çıkın. Test edin.
  2. Aygıt yöneticisinden Mouse aygıtınızı sürücüsü ile kaldırın ve kaldırma bitince USB bağlantısını sökün. Daha sonra geri takıp aygıtın yüklenmesini bekleyin ve yüklenince tekrar test edin.

İlk nioh oyunum orjinal. Onu oynadım arada bir klavye bağlantısı kopuyordu ama 3-5 saniye sonra geri geliyordu. Bir şekilde gidiyor ama ben oyunu beğendim ve ikinci oyunu da oynamak istedim. Malesef ikinci oyunum orjinal değil. Almaya gücüm yetmedi. Korsan indirdim. Ancak daha önce hiçbir oyunda böyle bir hata ile karşılaşmadım. Klavyemde bir sorun yok normal çalışıyor. Oyuna girer girmez kopuyor ve oyun görmüyor klavyeyi. Fare ile çıkış yapabiliyorum oyundan ancak oynayamıyorum. 
Dediğiniz yöntemleri denedim ama sonuç aynı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir çözüm önerim yok şimdilik bir şey bulamadım nette. Crack oyuna bir şey yapamam zaten forum kuralları gereği ki büyük ihtimalle onun sorunu Crack odaklıdır. Ancak ilk oyun orijinal oyunda benzer bir şey yapıyorsa oyunların genel alt yapısı aynıysa sorun oyun odaklı değilse Windows odaklı bir sorun olabilir. Sorunu bulabilmek adına Process Monitor yazılımı ile oyunu bir takip edin hata meydana gelince nedir sorun biraz dikkat ve bilgi ile anlarsınız. Eğer yazılımı kullanmayı hiç bilmiyorsanız video izleyebilirsiniz ki YouTube üzerinde birçok açıklayıcı video var. Eğer hiç ben uğraşamam yada yapamam derseniz Discord üzerinden beni ekleyin ben müsait bir zamanda size geri dönüş yapıp sisteminize bağlanıp bakarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri