Oyuncu Kulaklığı Önerisi(1000-1300TL)

Halildilk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar herkese 1000-1300 TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum.Aklımda 2 model var aslında ama sizlerinde tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi öğrenmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Steelseries Arctis 5 2019 Edition
Sennheiser Gsp 350

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS ürünlerini ki AC5 2019 ürününü dahil ben pek önermem. Demişliğim var neredeyse hepsini bence abartılan markalardan birisi. Ses yapısı fena değil ama çok abartılıyor ki aşağıdaki her ürün o üründen daha iyi sonuçlar veriyor. Yapı olarak ta pek beni memnun eden bir yapısı yok. Sennheiser GSP 350 ürünü fena değil ama o fiyata daha iyi oyuncu kulaklıkları var ki Sennheiser marka payını gereksiz pahalı tutuyor bence.

Ses ürünleri kişiseldir yani bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir ama ben sorunuza kendi görüşüme göre yorum yazdım ve ürün önerilerimi yine kendi görüşüme göre paylaştım.  

1. ASUS TUF Gaming H7 Kablolu - 599 TL - İndirimde
  2. Roccat Khan AIMO - 859 TL - İndirimde
  3. Cooler Master MH670 Kablolu/Kablosuz - 1.049 TL
  4. ASUS TUF Gaming H7 Kablosuz - 1.080 TL - İndirimde
  5. XPG Precog - 1.082 TL
  6. Logitech G Pro X - 1.299 TL - İndirimde
  7. ASUS ROG Delta White Kablolu - 1.349 TL - İndirimde
  8. HyperX Cloud Alpha S Blackout Kablolu - 1.379 TL - İndirimde
  9. Logitech G635 7.1 Surround Lightsync Kablolu - 1.399 TL - İndirimde
NOT 1 : 2 numara hariç hepsini denemişliğim var. 2 numarayı denemek bir türlü kısmet olmadı ama çok iyi bir ürün olduğunu biliyorum inceleme ve yabancı kaynak yorumlarından.
NOT 2 : Bu ürünlerden 9 numara fazla kaba ve kafada bir şey varmış hissi en çok onda hissediliyor o yüzden ben o ürünü yapı olarak pek beğenmem ama ses ve mikrofon olarak tatmin eder fiyatını o konuda hakkeden bir üründür.
NOT 3 : Bu ürünlerden beni en çok etkileyen ürünler en iyiden başlayarak sırasıyla 5/6 > 7/8 > 2 > 1/3/4/9 böyle bir liste oluşur bana göre. / koyduklarım eş değer kalitede ses yapısına sahip ürünlerdir. Mikrofon olarak hepsi iyidir ama her birisinin incelemelerini izleyip mikrofona siz karar verin derim oda görecelidir çünkü.

Ben olsam 3/5/6/7 ürünleri arasında bir seçim yapardım ki 3 numara kablolu ve kablosuz yapısı ile çok işlevsel iyi bir üründür.

KS

Halildilk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim yorumunuz ve araştırmanız için  Uğur bey 3-8-9 u özellikle inceleyeceğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri