OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Maks 700 Tl'te Oyuncu Kulaklığı Önerisi Yapar Mısınız Lütfen Genelde Hikayeli Oyun Oynuyorum Ama Arada Fps Oyunlarıda Giriyorum Ses Kasma Önemli O Yüzden Mikrofon Ve Görünüşüde Iyi Olursa Memnun Kalırım Uzun Süre Kullanma Gibi Bir Niyetim Var Bizim Buralarda Oturan Bi Abi Gamepower Medusa Kullandığını Ve Memenun Olduğunu Söyledi Yinede Sizede Sorim Öneri Alim Dedim Yardım Ederseniz Sevinirim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Maks 700 Tl'te Oyuncu Kulaklığı Önerisi Yapar Mısınız Lütfen Genelde Hikayeli Oyun Oynuyorum Ama Arada Fps Oyunlarıda Giriyorum Ses Kasma Önemli O Yüzden Mikrofon Ve Görünüşüde Iyi Olursa Memnun Kalırım Uzun Süre Kullanma Gibi Bir Niyetim Var Bizim Buralarda Oturan Bi Abi Gamepower Medusa Kullandığını Ve Memenun Olduğunu Söyledi Yinede Sizede Sorim Öneri Alim Dedim Yardım Ederseniz Sevinirim
10000days kupon koduyla 568 TL oluyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43

Herkes Fujin Öneriyor Cidden İyiki Yoksa Daha İyi Bi Öneriniz Varmı 700 e Kadar Bütçem Var

10000days kupon koduyla 568 TL oluyor
Teşşekürler Eğer Fujin Alırsam Dediğini Yapacağım Kupon Ne Zaman Bitiyor ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Rampagein hanhi modeli

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Ne başka biseye bak ne araştır en ucuzunun linkini verdim.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Herkes Fujin Öneriyor Cidden İyiki Yoksa Daha İyi Bi Öneriniz Varmı 700 e Kadar Bütçem Var

Teşşekürler Eğer Fujin Alırsam Dediğini Yapacağım Kupon Ne Zaman Bitiyor ?
razer krakende bakabilirsiniz

bütçe biraz yükselirse

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Eğer bütçeni artırabiliyorsan Corsair hepsinden iyi dir.
belki ayarlarım ama tipni pek sevmedim fujin beni en çok çeken oldu tip konusunda yinede performans farkı çok fazlaysa alabilirim

sizden ricam bu gelen kulaklık linkleri arasında hangisi daha iyi sıralar mısınız lütfen

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

Ne başka biseye bak ne araştır en ucuzunun linkini verdim.
Knk ben şuan bu kulaklığı kullanıyorum ve pek memnun değilim. Uzun kullanımda çok ağır, mikrofonu bozuldu ve arada sırada cızırtı sesleri geliyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde garantiye göndereceğim mikrofonu için, ve bu 3. gidişi olacak. Ve hikayeli oyun oynayan birisi için uzun kullanımda çok sıkıntı yaratacağını düşünüyorum

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Knk ben şuan bu kulaklığı kullanıyorum ve pek memnun değilim. Uzun kullanımda çok ağır, mikrofonu bozuldu ve arada sırada cızırtı sesleri geliyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde garantiye göndereceğim mikrofonu için, ve bu 3. gidişi olacak. Ve hikayeli oyun oynayan birisi için uzun kullanımda çok sıkıntı yaratacağını düşünüyorum
ne zmanadırkullanıyosun hocam acaba genel de rastlanan bi sorunmu yoksa şansa snamaı oldu tasarımı fln da pek hoş değil gibi

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
ne zmanadırkullanıyosun hocam acaba genel de rastlanan bi sorunmu yoksa şansa snamaı oldu tasarımı fln da pek hoş değil gibi
Temmuz ayının sonlarına doğru almıştım geçen sene, incehesaptan. Şekli genel olarak benim hoşuma gidiyor fakat pek kullanışlı bulmuyorum. Beni rahatsız ediyor. Şuanki aklım olsa almazdım. Ama mikrofon ses kalitesi ve genel ses kalitesi güzel. Şansa bana mı denk geldi bilmiyorum ama bir kere değişti ve bir kere de geri gönderildi. Yenisinde de böyle bir sorun olması genel bir arıza olduğunu gösterebilir belki emin değilim.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Temmuz ayının sonlarına doğru almıştım geçen sene, incehesaptan. Şekli genel olarak benim hoşuma gidiyor fakat pek kullanışlı bulmuyorum. Beni rahatsız ediyor. Şuanki aklım olsa almazdım. Ama mikrofon ses kalitesi ve genel ses kalitesi güzel. Şansa bana mı denk geldi bilmiyorum ama bir kere değişti ve bir kere de geri gönderildi. Yenisinde de böyle bir sorun olması genel bir arıza olduğunu gösterebilir belki emin değilim.
hmm peki kulaklıktan anlıyorsan bu gelen lnkleri sıralar mısın lütfen

@Çağdaş Işık @Mehmet Erdoğan admin abiler help

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hmm peki kulaklıktan anlıyorsan bu gelen lnkleri sıralar mısın lütfen

@Çağdaş Işık @Mehmet Erdoğan admin abiler help
dostum corsairin hem linkini attıgımı kullandım hemde şuan wirelles modelini kullanıyorum. Bundan sonrada cok iddiali şekilde başka marka almam ben cok memnun kaldım. Mıkrofonu yukarı doğru kapanıp acılıyor en sevdiğim özelliği yukarı ıtınce mıkrofon sesi kesıyor evde ki ani gürültüler de konusmalarda cok işime yarıyor. onun dışında ses kaltiesi harika 3 yıldır corsair kullanıyom bi kere arıza sorun yaşamadım. elektrnik ürün bunlar kimde ne cıkacagı belli olmaz. onun dışında bazı arkadaşlar rahatsız oluyo kafada duruşunda tamamne kişiye kalmış beni rahatsız etmedi deneme sansın varsa denemeni öneirirm. onun dışında cok kısık seslerde dip ses sorunu var ama ben cözdüm ve cok kısık seste yapıyo yüksek seslerde harika ses kaltesi. mıkrofonu da cok gzüel.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri