OYUNCU KULAKLIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
https://www.adeksstore.com/urun/roccat-khan-aimo-7-1-rgb-kablolu-oyuncu-kulakligi-roc-14-800
https://www.adeksstore.com/urun/cooler-master-mh670-7-1-surround-kablosuz-oyuncu-kulakligi

xpg precog 7.1 kulaklık önermiştiniz biraz araştırdım ve ses kartında ısınma ve cızırtı sorunu oldugunu söyleyen çok kişi gördüm ama ilk zamanki yorumlardı sonradan bu sorunlar düzeltildi mi biliyor musunuz ?

birde 1000 tl ye kadar çıkardım limitimi yukarıdaki kulaklıkları önermişsiniz diğer arkadaşlara bunlara ek yapabileceğiniz ürünler var mı ve sıralayabilir misiniz iyiden kötüye ? atmosferi yaşatacak bir kulaklık istiyorum derdim fps oyunlarında ayak sesi kasmak vs değil şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
XPG Precog ürünü 1 yıldır çokça kişiye önerdim en az 20 ve bu sorunu yaşayan kimse olmadı ki bende baktım öyle bir sorun güncel ürün gamında yok.

Son olarak Roccat Khan ürünü öneririm ben size ama kablosuz ürün istiyorsanız MH670 ürünü kablosuz ürün gamında 1000 TL bandındaki en iyi üründür diyebilirim.

Roccat ürüne alternatif olarak birde HP Omen Mindframe Prime 6MF35AA 7.1 - 1.053 TL bu ürünü öneririm. 

Ürünleri sıralamam gerekirse Roccat en iyi sonra HP ve MH670 denk sayılır.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
XPG Precog ürünü 1 yıldır çokça kişiye önerdim en az 20 ve bu sorunu yaşayan kimse olmadı ki bende baktım öyle bir sorun güncel ürün gamında yok.

Son olarak Roccat Khan ürünü öneririm ben size ama kablosuz ürün istiyorsanız MH670 ürünü kablosuz ürün gamında 1000 TL bandındaki en iyi üründür diyebilirim.

Roccat ürüne alternatif olarak birde HP Omen Mindframe Prime 6MF35AA 7.1 - 1.053 TL bu ürünü öneririm. 

Ürünleri sıralamam gerekirse Roccat > HP sonra MH670 geliyor.

sanırım ilk öncelik olarak xpg öneriyorsunuz değil mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
XPG ürünü ve Roccat ürünü çok öneriyorum dediğim gibi ayda en az 10 kişiye aldırdığı oluyor. İkisinden de çok olumlu dönüşler aldım. XPG ürünü kendim denemişliğim var birkaç saat ama Roccat ürünü denemedim yabancı inceleme ve kullanıcı yorumlarına göre öneriyorum ki onlarda en az 90% olumlu ki önerdiğim kişilerde olumsuz bir şey söylemediler. Bence Roccat ürünü daha başarılı gibi ama şöyle bir şey var Roccat ürünü sadece USB ile bağlanabiliyor yani bağlantı çeşidi yok. Ancak XPG ürünü 3.5mm ve USB bağlantısı çeşidine sahip yani çoklu platform desteği var. Karar sizin. Ben büyük ihtimalle Roccat seçerdim. Herkesin ses profili farklıdır yani bana göre ve genel kitleye göre iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Hepsi için geçerli bu dediğim.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
XPG ürünü ve Roccat ürünü çok öneriyorum dediğim gibi ayda en az 10 kişiye aldırdığı oluyor. İkisinden de çok olumlu dönüşler aldım. XPG ürünü kendim denemişliğim var birkaç saat ama Roccat ürünü denemedim yabancı inceleme ve kullanıcı yorumlarına göre öneriyorum ki onlarda en az 90% olumlu ki önerdiğim kişilerde olumsuz bir şey söylemediler. Bence Roccat ürünü daha başarılı gibi ama şöyle bir şey var Roccat ürünü sadece USB ile bağlanabiliyor yani bağlantı çeşidi yok. Ancak XPG ürünü 3.5mm ve USB bağlantısı çeşidine sahip yani çoklu platform desteği var. Karar sizin. Ben büyük ihtimalle Roccat seçerdim. Herkesin ses profili farklıdır yani bana göre ve genel kitleye göre iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Hepsi için geçerli bu dediğim.

anladım tekrardan çok teşekkür ederim.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Roccat ürünü veya listedeki diğer ürünler yerine önermem. Ayrıca ürün Garaj ürünü yani açılmış paket.

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik/ 
indirimdeyken alınır mı bugün sipariş vericem birini. xpg garaj ürünü arayıp sordum paketi açılmadan iade dönen kulaklıklarmış bir sorun olur mu sizce ? 
roccatın kablosunun çıkmaması düşündürüyor sadece onun haricinde yorumlar çok iyi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Corsair 'in bu ürününde sorun yaşayan çok var nette. Genel olarak önerdiğim diğer ürünlere göre önermem.

XPG ürününün Garaj ürünü olması eğer paketi açılmamış ürün ise tamam ama benim bildiğim Garaj ürünlerinde garantisini 1 yıl oluyor. Roccat için sadece USB bağlantı sizin için sorunsa bir şey diyemem.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
P
ugur.gozaydin' Alıntı:
Corsair 'in bu ürününde sorun yaşayan çok var nette. Genel olarak önerdiğim diğer ürünlere göre önermem.

XPG ürününün Garaj ürünü olması eğer paketi açılmamış ürün ise tamam ama benim bildiğim Garaj ürünlerinde garantisini 1 yıl oluyor. Roccat için sadece USB bağlantı sizin için sorunsa bir şey diyemem.

1 yıl kullancağım zaten aldıgım ürünü muhtemelen sadece pc de kullancam ama kablosal bi sorun olursa diye kablonun çıkarılanilir olmasını tercih ediyordum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öyle kabloda 1-2 yılda bir sorun olmaz.  Ben çin malı kulaklığımı 2 senedir hor kullanıyorum bir şey olmadı. Böyle kaliteli markalarda bir şey olmaz rahat olun. Zaten olursa servise gidecek çıkartılabilir bile olsa.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Öyle kabloda 1-2 yılda bir sorun olmaz.  Ben çin malı kulaklığımı 2 senedir hor kullanıyorum bir şey olmadı. Böyle kaliteli markalarda bir şey olmaz rahat olun. Zaten olursa servise gidecek çıkartılabilir bile olsa.

roccat khan aimo 7.1 aldım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri