Oyunda Donmalar oluyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Güç tasarrufundan iyidir bence. Bazı arkadaşlar sorunlarını güç modları ile çözdüğünü belirttikleri için bende öneriyorum.
İşte masaüstünde öyle bir muhabbet yok daha çok dizüstü bilgisayarlarda pil olduğu için güç modu dengeli mod performans modu var pilde veya şarjda kullanımda bu yüzden bazen kalıcı olarak güç tasarrufunda kalıyor onunla bundan kurtulabiliyorlar ama genel olarak önerilmiyor sende bilirsin ki dizüstü bilgisayarlar ısınınca performans kaybı yaşatır :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İşte masaüstünde öyle bir muhabbet yok daha çok dizüstü bilgisayarlarda pil olduğu için güç modu dengeli mod performans modu var pilde veya şarjda kullanımda bu yüzden bazen kalıcı olarak güç tasarrufunda kalıyor onunla bundan kurtulabiliyorlar ama genel olarak önerilmiyor sende bilirsin ki dizüstü bilgisayarlar ısınınca performans kaybı yaşatır :)
Evet ama konuda dizüstü bilgisayar yok ve belirttiğim gibi sorunu bu şekilde çözdüğünü yazan kullanıcılar olduğundan bende paylaşma isteği duydum.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
ekstra turkce yama var
Ekstra yama mı kurdunuz TR altyazı için. Çünkü ben ingilizce oynamıştım ama 1 tr dil ekli geliyormuş . Siz ekstra olarak yama kurulum yaptıysanız onda sorun olabilir ? Sisteminizi ve güncel bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Sürüm bilgileri için soruyorum.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ekstra yama mı kurdunuz TR altyazı için. Çünkü ben ingilizce oynamıştım ama 1 tr dil ekli geliyormuş . Siz ekstra olarak yama kurulum yaptıysanız onda sorun olabilir ? Sisteminizi ve güncel bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Sürüm bilgileri için soruyorum.
rx 6700 ryzen 5600 2x8 3600mhz ram a520ma pro 480gb m2ssd full saglıklı ekstra yama kurdum

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
rx 6700 ryzen 5600 2x8 3600mhz ram a520ma pro 480gb m2ssd full saglıklı ekstra yama kurdum
Oyun kayıt dosyanızın yedeğini alabiliyorsanız alın sonra sadece yamayı kaldırabiliyorsanız kaldırın oyunu orjinal şekilde oynayın bakalım bir sıkıtı var mı ? Yamayı kaldıramıyorsanız oyunu baştan yüklemeniz lazım. Yamayı indirdiğiniz yer yamanın içeriğide virüs barındırabilir virüs taraması yapın sisteminize

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Oyun kayıt dosyanızın yedeğini alabiliyorsanız alın sonra sadece yamayı kaldırabiliyorsanız kaldırın oyunu orjinal şekilde oynayın bakalım bir sıkıtı var mı ? Yamayı kaldıramıyorsanız oyunu baştan yüklemeniz lazım. Yamayı indirdiğiniz yer yamanın içeriğide virüs barındırabilir virüs taraması yapın sisteminize
tarama yaptım temiz baştan yüklüyorum deneyecegim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Evet ama konuda dizüstü bilgisayar yok ve belirttiğim gibi sorunu bu şekilde çözdüğünü yazan kullanıcılar olduğundan bende paylaşma isteği duydum.
Neyse sadece genel geçer bir şey kanıtlanabilirliği olmayan bir kod kimisi uydurma diyor kimisi sistem daha çok ısındı diyor kimisi fps katkısı olmadığını söylemiş ama genelde ısınma yaratmış ve şuan sorun fps lik değil donma kasma ve buna çözüm bulmalıyız :)

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Bende de Hero sistem var. Dün gece Apex oynarken bende de oldu böyle takılmalar. Ama bu kadar uzun değildi 4 5defa oldu gitti. Bugün tekrar girdim kesintisiz oynadım. ( Benim kartta coil whine sesi var. Oyun her takıldığında o ses çok ani gidip geldi.)

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bende de Hero sistem var. Dün gece Apex oynarken bende de oldu böyle takılmalar. Ama bu kadar uzun değildi 4 5defa oldu gitti. Bugün tekrar girdim kesintisiz oynadım. ( Benim kartta coil whine sesi var. Oyun her takıldığında o ses çok ani gidip geldi.)
Siz hangi Amd Adrenalin sürücüsünü kullanıyorsunuz?

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Az önce de ekran gitti film açmıştım. :D

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Az önce de ekran gitti film açmıştım. :D
Ryzen işlemciyle alakalı bir sıkıntı değil bu bu tarz sorunlar çok basit bir sebepten dolayı olabiliyor. Yargısız infazla yola çıkma ben çok çıktım para kaybettim donanım değiştirmeme rağmen sıkıntım çözülmedi.

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Nasıl yapacağımı tarif edebilir misiniz? Yoksa MHz değerini mi soruyorsunuz 3600.
Kanka sen şimdi baba bir oyuna gir 15 dk oyna ram kullanımı yükselecektir. Arkada msi afterburner açık olsun o değerleri bizle paylaş bakalım kaç gb ram kullanıyor. Attığın videoda ram kullanımı gözükmüyor onu diyorum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Forumda her gün en az 5 amd problemi görüyorum :D Aga satın yada çöpe atın ciddiyim

Nvidia adamdır

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Forumda her gün en az 5 amd problemi görüyorum :D Aga satın yada çöpe atın ciddiyim

Nvidia adamdır
Şimdi işin funboyluğunu kenarı bırakıp mantıkla konuşmak gerekirse evet AMD işlemci yerine intel tercih edilmeli. AMD ekran kartlarında siyah erkan, wattman hataları gibi sorunlar var. Ürettikleri ekran kartları yazılımsal olarak zaten kötü. Nvdia bu durumda tercih edilebilir hatasız kullanım için. Ama fiyat performans olarak türkiye şartlarında AMD kurtarıcı rol oynuyor. Ayrıca bu kadar öldürmene de gerek yok AMD savunmuyorum ama tüm fps droplar sıkıntıları amd'nin üstüne atmanı doğru bulmuyorum.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165

Nvidia adamdır
hocam işin biraz da psikolojik yönü var. reddit tarzı yerlerde ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama amd'den fazla nvidia sorunlarını görüyorum bazen tech threadlarında. tr'de amd çöptür algısı insanlara çok aşılandığı için ekranı ufak gidip gelse bile aman bir şey mi oldu diye hemen gelip foruma konu açıyor insanlar. Nvidia kullananların ekranı da gidip gelse gelip hemen foruma konu açmıyorlar açıkçası. AMD'nin yapamadığı tek şey kendisini iyi pazarlayamaması. Yoksa NVIDIA da sorun çıkarıyor. Özellikle son zamanlarda forza threadını çok geziyorum ve Nvidia ile oyunda drop yaşayanları çok görüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri