Oyunda Donmalar oluyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam işin biraz da psikolojik yönü var. reddit tarzı yerlerde ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama amd'den fazla nvidia sorunlarını görüyorum bazen tech threadlarında. tr'de amd çöptür algısı insanlara çok aşılandığı için ekranı ufak gidip gelse bile aman bir şey mi oldu diye hemen gelip foruma konu açıyor insanlar. Nvidia kullananların ekranı da gidip gelse gelip hemen foruma konu açmıyorlar açıkçası. AMD'nin yapamadığı tek şey kendisini iyi pazarlayamaması. Yoksa NVIDIA da sorun çıkarıyor. Özellikle son zamanlarda forza threadını çok geziyorum ve Nvidia ile oyunda drop yaşayanları çok görüyorum.
Kimseyle tartışmak istemem ama anlatamam da. Kullanabilmek önemli bir şey.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Rx6700 ün önerilen driverlarında belirtiğiniz driver yok. Bu driverı nerden indirdiniz. Rx6700 için kurulabilir en ideal driver şuan pro yazan driver.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Hocam neden böyle konuşuyorsunuz , sabhtan beri kendimi 6700 almaya ikna etmiştim :(
hocam teknoloji şans işidir diyoruz hep ve demeye de devam edeceğiz. Türkiye'de yaşıyoruz. Paramız herkesten zor kazanılıyor. Değersiz bir paramız var ve bunu da daha değersiz hale getirmemek için uğraşıyoruz. Paranız varsa içiniz rahat edecekse illa Nvidia olsun diyorsanız Nvidia alın. Ama yok f/p olsun, iyi fps versin ve beni kurtarsın diyorsanız AMD alın. Seçim sizin. RX6700 parasıyla aynı güç Nvidia almanız imkansız ama Nvidia parasıyla aynı güç AMD alırsınız paranız da kalır.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
FPS 200 OLMASINA RAGMEN (OYUN ICI ARA GORUNTULER DISINDA)TAKILMALAR ÇOK FAZLA OLUYOR VE BU CANIMI SIKIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR RX 6700 RYZEN 5600 ISI DEGERLERİ EKRAN KARTI MAKS 60 ISLEMCI MAKS 80 8X2 3600MHZ RAM
Bende aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum 0 problem 2 haftadır aralıksız

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Rx6700 ün önerilen driverlarında belirtiğiniz driver yok. Bu driverı nerden indirdiniz. Rx6700 için kurulabilir en ideal driver şuan pro yazan driver.
Amd pro sürücüsü daha çok iş istasyonlarında kullanılan amd grafik kartları için kullanılıyor günü birlik kullanıcılar veya oyun oynayanlar için değil o sürücü :)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Amd pro sürücüsü daha çok iş istasyonlarında kullanılan amd grafik kartları için kullanılıyor günü birlik kullanıcılar veya oyun oynayanlar için değil o sürücü :)
başka sürücü yok şuan 6700 için yayınlanmış . Hiç değilse 6700 için yayınlanmış stabil bir sürüm :/ :/

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Ben de mi 22.5.1 indireyim? Bu takılmalar driverdan kaynaklı mı olur? Film izlerken de ekran gitti.

kurnabalry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Wattman hatası ve droplar daha çok yazılımsal sorunlardan yaşanıyor gördüğüm kadarıyla. Öncelik arkadaşların söylediği gibi driver sürümünü kurmak.

Sonrasında da FPS takibini After Burner programı yerine AMD Adrenalin programının veri takip katmanını açarak yapın. Ben de wattman hatası aldım ve fps dalgalanması yaşadım. Bu dediklerim ile sorunlarım çözüldü.
Enteresan bir şekilde After Burner programı AMD yazılımı ile sorun yaşıyor gibi görünüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri