Oyunda Donmalar oluyor.

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
evet hocam her şeyide ekran kartına bağlamayın ben kaç kere mavi ekran aldım hiçbirinde ekran kartını suçlamadım ve sonucunda hepsini ramler yüzünden alıyormuşum

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam Sinyal yok yazısı alıyorum ama fanlar falan çalışıyor başka neden olabilir? Cidden soruyorum çözmek için.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam Sinyal yok yazısı alıyorum ama fanlar falan çalışıyor başka neden olabilir? Cidden soruyorum çözmek için.
Kardeşim geçende söylemiştim , zamanında ana kart değiştim ram değiştim problem çözülmedi. Sonra 2 hafta önce ekran kartını elden çıkardım yeni ekran kartı alana kadar gt 1030 taktım daha olmadı. Şuan gt 1030 takılı 2 haftadı tık yok ,sistemde. İnşallah azalır problemin :(

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Kardeşim geçende söylemiştim , zamanında ana kart değiştim ram değiştim problem çözülmedi. Sonra 2 hafta önce ekran kartını elden çıkardım yeni ekran kartı alana kadar gt 1030 taktım daha olmadı. Şuan gt 1030 takılı 2 haftadı tık yok ,sistemde. İnşallah azalır problemin :(
Hangi kartı elden çıkardınız acaba

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Şu anda görüntü var mı anlık olarak mi gitmişti? Eğer ki bilgisayar çalışıyorsa zaten ramlerde sorun yoktur
Hocam film açarken ekran gitti. Bekledim bı süre sonra elle kapattım mecburen. Açıldıktan sonrasında 6 saat falan kullandım. Bı sorun olmadı. Dün oldu zaten şu an evde değilim maalesef.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Tamamdır bilgi veririm tekrardan. Sağolun vakit ayırdığınız için.

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
İnsallah yani bu kadar masraf insan üzülüyor
Tabiki öyle AMD'nin zaten şu anda bence iki hatası var 1 yazılımsal olarak tam olarak destek veremiyorum 2 kendi reklamını yapamıyorum umarım en kısa sürede ilk sorun ortadan kalkar

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
PC teknik serviste şuan devam ederse satilaga koydum 14bin TL'den 15bin TL'ye 16bin TL'ye Nvidia alacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri