- Tepki
- 286
Hocam ne yapacağımı bilmediğimden ellemedim daha. Driverı yeni yükledim az daha kullanayım bakalım diye düşündüm.Ekran gitme sorununa çözüm buldunuz mu?
Hocam ne yapacağımı bilmediğimden ellemedim daha. Driverı yeni yükledim az daha kullanayım bakalım diye düşündüm.Ekran gitme sorununa çözüm buldunuz mu?
Bence ekran kartından dolayida olmuyabilir yani buna nasıl emin oldunuz kesin ekran kartı yüzünden ekranım gitti diyeHocam ne yapacağımı bilmediğimden ellemedim daha. Driverı yeni yükledim az daha kullanayım bakalım diye düşündüm.
Kardeşim geçende söylemiştim , zamanında ana kart değiştim ram değiştim problem çözülmedi. Sonra 2 hafta önce ekran kartını elden çıkardım yeni ekran kartı alana kadar gt 1030 taktım daha olmadı. Şuan gt 1030 takılı 2 haftadı tık yok ,sistemde. İnşallah azalır probleminHocam Sinyal yok yazısı alıyorum ama fanlar falan çalışıyor başka neden olabilir? Cidden soruyorum çözmek için.
hdmi veya display port kablosundan olabilir miHocam Sinyal yok yazısı alıyorum ama fanlar falan çalışıyor başka neden olabilir? Cidden soruyorum çözmek için.
Ramlerden dolayı olabilir kontrol ettiniz miHocam Sinyal yok yazısı alıyorum ama fanlar falan çalışıyor başka neden olabilir? Cidden soruyorum çözmek için.
Hangi kartı elden çıkardınız acabaKardeşim geçende söylemiştim , zamanında ana kart değiştim ram değiştim problem çözülmedi. Sonra 2 hafta önce ekran kartını elden çıkardım yeni ekran kartı alana kadar gt 1030 taktım daha olmadı. Şuan gt 1030 takılı 2 haftadı tık yok ,sistemde. İnşallah azalır problemin![]()
Etmedim hocam. Biostan mi edeceğim nasıl yapacağım?Ramlerden dolayı olabilir kontrol ettiniz mi
Şu anda görüntü var mı anlık olarak mi gitmişti? Eğer ki bilgisayar çalışıyorsa zaten ramlerde sorun yokturEtmedim hocam. Biostan mi edeceğim nasıl yapacağım?
Hocam film açarken ekran gitti. Bekledim bı süre sonra elle kapattım mecburen. Açıldıktan sonrasında 6 saat falan kullandım. Bı sorun olmadı. Dün oldu zaten şu an evde değilim maalesef.Şu anda görüntü var mı anlık olarak mi gitmişti? Eğer ki bilgisayar çalışıyorsa zaten ramlerde sorun yoktur
Bazen olabilir eğer ki bir sorun olursa tekrar yazarsanız sevinirimHocam film açarken ekran gitti. Bekledim bı süre sonra elle kapattım mecburen. Açıldıktan sonrasında 6 saat falan kullandım. Bı sorun olmadı. Dün oldu zaten şu an evde değilim maalesef.
Rx580Hangi kartı elden çıkardınız acaba
AMD'nin eski kartlarında çokça hatalar varmış umarım 6000 serisi ile iyice tüm sorunlar çözülür ve f/p olduğundan dolayı herkes gönül rahatlığıyla alabilir
İnsallah yani bu kadar masraf insan üzülüyorAMD'nin eski kartlarında çokça hatalar varmış umarım 6000 serisi ile iyice tüm sorunlar çözülür ve f/p olduğundan dolayı herkes gönül rahatlığıyla alabilir
Tabiki öyle AMD'nin zaten şu anda bence iki hatası var 1 yazılımsal olarak tam olarak destek veremiyorum 2 kendi reklamını yapamıyorum umarım en kısa sürede ilk sorun ortadan kalkarİnsallah yani bu kadar masraf insan üzülüyor
Hayır 0 2 haftadırHiç bir hata vs aldınız mı 22.6.1 stabil bir Driver mi