- Konu Sahibi
AMD almanızı tavsiye hala etmiyorum Nvidia ya yönelinBende aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum 0 problem 2 haftadır aralıksız
AMD almanızı tavsiye hala etmiyorum Nvidia ya yönelinBende aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum 0 problem 2 haftadır aralıksız
Sen Bilirsin Prenses :dAMD almanızı tavsiye hala etmiyorum Nvidia ya yönelin
1 ay sonra yazar forumlara siyah ekran hatası alıyorum çözümü varmıdır sesler kesik geliyor sürücü hatasıSen Bilirsin Prenses :d
Kanka ben bu konuyu çok tartıştım ucuz etin yahnisi dedim1 ay sonra yazar forumlara siyah ekran hatası alıyorum çözümü varmıdır sesler kesik geliyor sürücü hatası
Satiyorum şuan teknik servisten gelince 17bin TL'ye turiste saticam itopya da jahrein 3060ti var fsp psu alırım arkadaş da ağlasın DÜZGÜN SÜRÜCÜ VARMI WHQL OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ DİYEKanka ben bu konuyu çok tartıştım ucuz etin yahnisi dedim
Adam prenses demiş
Kaliteyi ucuza satın alamazsınız wattman ve fps problemleriniz ısınma problemlerinizle mutluluklar
Ha işlemcisi iyi diyenler, intelin stok fanla yaptığı soğutmayı siz sıvı soğutucu alıp sağlıyorsunuz![]()
Aynen öyle bro sat kurtul bu elemanlar almaz 98 derecede oyun oynayınca normal zannediyorlarSatiyorum şuan teknik servisten gelince 17bin TL'ye turiste saticam itopya da jahrein 3060ti var fsp psu alırım arkadaş da ağlasın DÜZGÜN SÜRÜCÜ VARMI WHQL OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ DİYE
Zaten 1 ay oldu ama sen bilirsin .d1 ay sonra yazar forumlara siyah ekran hatası alıyorum çözümü varmıdır sesler kesik geliyor sürücü hatası
Kafasına Gezegen de Düşmüşmü Bari Sorsana .d Ya Ne Adamlarsınız XFX SWFT RX6700 Var Apex de Tomb Raider da 75 Derecenin Üstünü Görmedim .dAynen öyle bro sat kurtul bu elemanlar almaz 98 derecede oyun oynayınca normal zannediyorlar
Amd kullanıp evi yanan arkadaşım var o derece
Yaşadığınız sorun için Driverlarınız güncel mi kontrol ettiniz mi acaba?FPS 200 OLMASINA RAGMEN (OYUN ICI ARA GORUNTULER DISINDA)TAKILMALAR ÇOK FAZLA OLUYOR VE BU CANIMI SIKIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR RX 6700 RYZEN 5600 ISI DEGERLERİ EKRAN KARTI MAKS 60 ISLEMCI MAKS 80 8X2 3600MHZ RAM
bahsettiğin oyunda full ayarda kartım 62 derecede çalışıyorKafasına Gezegen de Düşmüşmü Bari Sorsana .d Ya Ne Adamlarsınız XFX SWFT RX6700 Var Apex de Tomb Raider da 75 Derecenin Üstünü Görmedim .d
Apexte Evga 3070 ftw3 ekran kartim high ayarlarda 55 dereceyi geçmiyor amd ekran kartini savunmaya ne gerek var bu forumda amd ekran kartini alipta sorun yaşamayan insan yok merak etme sende yaşayacaksin.Kafasına Gezegen de Düşmüşmü Bari Sorsana .d Ya Ne Adamlarsınız XFX SWFT RX6700 Var Apex de Tomb Raider da 75 Derecenin Üstünü Görmedim .d
Evet yaşıyorum şuan teknik serviste parça değişimi olucak gibi geldiği gibi saticamYaşadığınız sorun için Driverlarınız güncel mi kontrol ettiniz mi acaba?
Bir de başka oyunlarda ya da programlarda böyle bir sorun yaşıyor musunuz ?
Ben eskiden AMD kullaniyordum ve AMD almamaya yemin etmiştim şimdi bir sürü hazır sistem çıkıyor ucuza Nvidia alın geçin kafanız rahat olsunApexte Evga 3070 ftw3 ekran kartim high ayarlarda 55 dereceyi geçmiyor amd ekran kartini savunmaya ne gerek var bu forumda amd ekran kartini alipta sorun yaşamayan insan yok merak etme sende yaşayacaksin.
Umarim satabilirsin yusufEvet yaşıyorum şuan teknik serviste parça değişimi olucak gibi geldiği gibi saticam
Nasıl isterseniz, umarım sorunsuz bir şekilde çözülür süreç. Geçmiş olsun tekrar.Evet yaşıyorum şuan teknik serviste parça değişimi olucak gibi geldiği gibi saticam
En düşük ayarlarda bende alırım o sıcaklıkları ben malatyada yaşıyorum havada sıcak oluyor .d bide xfx ekran kartlarında sadece belli bir ısıya çıkınca fanlar çalışıyor bil istedim hani cahilsen felan diye söylüyorum kasamın fanlarıda en düşük ayarda çalışıyor bios dan ayarladım fazla ses yapmasın diye bil istedim hani KDOFBIEHDUEIF8EJ8DHEObahsettiğin oyunda full ayarda kartım 62 derecede çalışıyor2 seneye kartı eline alırsın
Rtx 3080 i5 12500 li pc 18bin TL'ye satıldı ağır kazık yedikEn düşük ayarlarda bende alırım o sıcaklıkları ben malatyada yaşıyorum havada sıcak oluyor .d bide xfx ekran kartlarında sadece belli bir ısıya çıkınca fanlar çalışıyor bil istedim hani cahilsen felan diye söylüyorum kasamın fanlarıda en düşük ayarda çalışıyor bios dan ayarladım fazla ses yapmasın diye bil istedim hani KDOFBIEHDUEIF8EJ8DHEO![]()
benım o kadar butcem yoktu zaten 15k vererbılırdım max ıstesemde alamazdım onu alanlara h.oRtx 3080 i5 12500 li pc 18bin TL'ye satıldı ağır kazık yedik