Oyunda Donmalar oluyor.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
1 ay sonra yazar forumlara siyah ekran hatası alıyorum çözümü varmıdır sesler kesik geliyor sürücü hatası
Kanka ben bu konuyu çok tartıştım ucuz etin yahnisi dedim :D

Adam prenses demiş :D

Kaliteyi ucuza satın alamazsınız wattman ve fps problemleriniz ısınma problemlerinizle mutluluklar :D

Ha işlemcisi iyi diyenler, intelin stok fanla yaptığı soğutmayı siz sıvı soğutucu alıp sağlıyorsunuz :D

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Kanka ben bu konuyu çok tartıştım ucuz etin yahnisi dedim :D

Adam prenses demiş :D

Kaliteyi ucuza satın alamazsınız wattman ve fps problemleriniz ısınma problemlerinizle mutluluklar :D

Ha işlemcisi iyi diyenler, intelin stok fanla yaptığı soğutmayı siz sıvı soğutucu alıp sağlıyorsunuz :D
Satiyorum şuan teknik servisten gelince 17bin TL'ye turiste saticam itopya da jahrein 3060ti var fsp psu alırım arkadaş da ağlasın DÜZGÜN SÜRÜCÜ VARMI WHQL OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ DİYE

• Beğen
Reactions: XXL

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Satiyorum şuan teknik servisten gelince 17bin TL'ye turiste saticam itopya da jahrein 3060ti var fsp psu alırım arkadaş da ağlasın DÜZGÜN SÜRÜCÜ VARMI WHQL OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ DİYE
Aynen öyle bro sat kurtul bu elemanlar almaz 98 derecede oyun oynayınca normal zannediyorlar :D

Amd kullanıp evi yanan arkadaşım var o derece

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Aynen öyle bro sat kurtul bu elemanlar almaz 98 derecede oyun oynayınca normal zannediyorlar :D

Amd kullanıp evi yanan arkadaşım var o derece
Kafasına Gezegen de Düşmüşmü Bari Sorsana .d Ya Ne Adamlarsınız XFX SWFT RX6700 Var Apex de Tomb Raider da 75 Derecenin Üstünü Görmedim .d

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
FPS 200 OLMASINA RAGMEN (OYUN ICI ARA GORUNTULER DISINDA)TAKILMALAR ÇOK FAZLA OLUYOR VE BU CANIMI SIKIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR RX 6700 RYZEN 5600 ISI DEGERLERİ EKRAN KARTI MAKS 60 ISLEMCI MAKS 80 8X2 3600MHZ RAM
Yaşadığınız sorun için Driverlarınız güncel mi kontrol ettiniz mi acaba?

Bir de başka oyunlarda ya da programlarda böyle bir sorun yaşıyor musunuz ?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kafasına Gezegen de Düşmüşmü Bari Sorsana .d Ya Ne Adamlarsınız XFX SWFT RX6700 Var Apex de Tomb Raider da 75 Derecenin Üstünü Görmedim .d
bahsettiğin oyunda full ayarda kartım 62 derecede çalışıyor :) 2 seneye kartı eline alırsın

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Apexte Evga 3070 ftw3 ekran kartim high ayarlarda 55 dereceyi geçmiyor amd ekran kartini savunmaya ne gerek var bu forumda amd ekran kartini alipta sorun yaşamayan insan yok merak etme sende yaşayacaksin.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Yaşadığınız sorun için Driverlarınız güncel mi kontrol ettiniz mi acaba?

Bir de başka oyunlarda ya da programlarda böyle bir sorun yaşıyor musunuz ?
Evet yaşıyorum şuan teknik serviste parça değişimi olucak gibi geldiği gibi saticam

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Apexte Evga 3070 ftw3 ekran kartim high ayarlarda 55 dereceyi geçmiyor amd ekran kartini savunmaya ne gerek var bu forumda amd ekran kartini alipta sorun yaşamayan insan yok merak etme sende yaşayacaksin.
Ben eskiden AMD kullaniyordum ve AMD almamaya yemin etmiştim şimdi bir sürü hazır sistem çıkıyor ucuza Nvidia alın geçin kafanız rahat olsun

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
bahsettiğin oyunda full ayarda kartım 62 derecede çalışıyor :) 2 seneye kartı eline alırsın
En düşük ayarlarda bende alırım o sıcaklıkları ben malatyada yaşıyorum havada sıcak oluyor .d bide xfx ekran kartlarında sadece belli bir ısıya çıkınca fanlar çalışıyor bil istedim hani cahilsen felan diye söylüyorum kasamın fanlarıda en düşük ayarda çalışıyor bios dan ayarladım fazla ses yapmasın diye bil istedim hani KDOFBIEHDUEIF8EJ8DHEO :D

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
En düşük ayarlarda bende alırım o sıcaklıkları ben malatyada yaşıyorum havada sıcak oluyor .d bide xfx ekran kartlarında sadece belli bir ısıya çıkınca fanlar çalışıyor bil istedim hani cahilsen felan diye söylüyorum kasamın fanlarıda en düşük ayarda çalışıyor bios dan ayarladım fazla ses yapmasın diye bil istedim hani KDOFBIEHDUEIF8EJ8DHEO :D
Rtx 3080 i5 12500 li pc 18bin TL'ye satıldı ağır kazık yedik

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri