OYUNDA RESET ATIYOR

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
kantar534' Alıntı:

Tüm sonuçlar normal sistemin yük altına girince kapanmamasıda bileşen bazlı bir sorun olmadığını gösterir. Sadece anakart kaldı ama onu test edebilecek bir yazılım bilmiyorum.

Sadece oyunda reset atması bana PSU gibi geldi ama kaliteli marka olmasa bile 1050W 80+ Gold sertifikalı bir PSU var bilemedim. Birde aşağıdaki yazılım ile tüm bileşenlere aynı anda yük bindir bakalım sorun çıkacak mı.

HeavyLoad - Uygulamayı açınca Test Options kısmından her şeyi seç sonra File / Start Selected Tests de ve 10dk. kadar test etmesini bekle bakalım 10dk. tüm bileşenlere yük binince kapanacak mı eğer böyle ise sorun anakart yada PSU dur.

KS

kantar534

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızız çipset sıcaklığı SYSTIN denilen değer. Çok fazla sistem ısıdan dolayı kendisini kapatıyor olabilir. Size 2 tavsiyem var önce yazılımsal bir hata olasılığından dolayı format deneyin diyorum. Sorun çözülmez ise sistemi bir tamirciye gösterin anakart arızalı olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
kantar534' Alıntı:
Formatı yeni attım zaten bu sorunlardan dolayı, yarın firmayı arayıp garantiye gönderirim.

Bileşenlerini test ettik sadece anakart kaldı her şey sağlam ve sıcaklıklar normal. Anaktın çipset kısmı çok sıcak sadece ama bilemiyorum. BIOS güncellemesi denedin mi? Birde onu dene bakalım belki BIOS ile ilgilidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri