Oyundayken ekran karardı ve ekran kartını artık okumuyor

Hakish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Oyundayken bi anda ekran kararıp monitör gitti ve yeniden başlattığımda ekran kartını okumadı msi afterurner de filan çıkmıyor ve aygıt yöneticisinde şu hatayı verdi ekran kartım: r9 290tri x
1663438048912.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ekran kartı sürücüsü silinmiştir belki. DDU ile yine de silip tekrar sürücüyü yükleyin.

KS

Hakish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran kartı sürücüsü silinmiştir belki. DDU ile yine de silip tekrar sürücüyü yükleyin.

ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim düzeldi ama sizce bir sıkıntı olur mu yani neden silindi ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim düzeldi ama sizce bir sıkıntı olur mu yani neden silindi ?
Bilmiyorum. Arkada yüklenmiş olan herhangi bir yanlış şey yada crack bir oyun yada program yüklendiyse bir virüs falan olabilir. Çok fazla olasılık var.

KS

Hakish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
anladım sağolun yardımcı olduğunuz için hayırlı akşamlar

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yazılımsal olarak bir hata verip kaldırmış olabilir. Windows veya başka bir uygulama arka planda güncelleme yaparken yanlış işlem yapmış olabilir. Virüs olma ihtimalini düşük görüyorum ama Malwarebytes veya NOD32 ile tarayabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri