ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim düzeldi ama sizce bir sıkıntı olur mu yani neden silindi ?Ekran kartı sürücüsü silinmiştir belki. DDU ile yine de silip tekrar sürücüyü yükleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bilmiyorum. Arkada yüklenmiş olan herhangi bir yanlış şey yada crack bir oyun yada program yüklendiyse bir virüs falan olabilir. Çok fazla olasılık var.ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim düzeldi ama sizce bir sıkıntı olur mu yani neden silindi ?
Size de hayırlı akşamlar.anladım sağolun yardımcı olduğunuz için hayırlı akşamlar
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yazılımsal olarak bir hata verip kaldırmış olabilir. Windows veya başka bir uygulama arka planda güncelleme yaparken yanlış işlem yapmış olabilir. Virüs olma ihtimalini düşük görüyorum ama Malwarebytes veya NOD32 ile tarayabilirsiniz.ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim düzeldi ama sizce bir sıkıntı olur mu yani neden silindi ?